Hiji Aries manusa téh ku standar percaya diri, alus néangan jeung sacara fisik fit. Maranehna yakin pisan ngeunaan naon anu maranéhanana hayang. Komo dina hubungan a, manéhna bakal teu settle for teu saukur ngeunaan nanaon. Jigana nu hiji Aries man nyaéta kabetot dina wandering off tinimbang settling turun. Tungtutan Aries manusa anu cukup husus lamun dina hubungan hiji. Manéhna hayang sagalana jadi ngaropéa nurutkeun tungtutan-na. Hiji Aries manusa bakal manggihan nu cocog sampurna pikeun manéhna jeung nepi ka manéhna asalna sakuliah hiji, manéhna teu bakal settle turun jeung sasaha. Lamun dina hubungan hiji, Aries man leres pisan selfless. Manéhna bakal méré sadaya dina hiji hubungan jeung lamun manehna mere na saratus persén dina hubungan hiji, mangka ieu téh atra yén manéhna oge bakal néangan pasangan anu geus siap pikeun adaptasi jeung alam hiji Aries manusa. Nu Aries lalaki bisa jadi matak ngabingungkeun dina waktu. Lamun maranehna manggihan maranéhanana sampurna cocog, tuluy maranehna bakal devoted ka hiji wanoja, nu sejenna maranéhanana bisa boga sababaraha mitra sex. Bobogohan teu nya cup of tea kitu manéhna téh teuing ngabaran nuturkeun aturan dating. Manéhna bisa jadi geus sababaraha mitra dina hiji waktu, tapi lamun manéhna meets anjeun, manéhna bakal muka nepi ka anjeun ngeunaan sagala eta. Mimitina, eta bisa balik ngalawan ka anjeunna, tapi dina ngajalankeun lila nu Aries lalaki jeung kawijakan maranéhanana kabuka buku muncul jadi juara. Manéhna sok hirup dina tepi jeung pisan ngabaran. Komo lamun manehna jeung batur, manéhna bakal mikir ngeunaan saterusna-na petualangan atawa tempat nu manéhna geus teu digali atawa posisi seksual yén manéhna geus teu usaha. Di bagian tukang pikiran-na, manéhna sok néangan hal nu anyar jeung unexplored.

Manéhna teu hayang méré nepi mana wae nu sooner. Aries lalaki ngarasa yén bachelorhood ngamungkinkeun manéhna pikeun coba kaluar hal anyar unggal waktu tanpa bothering manéhna ngeunaan nanaon sejenna. Manéhna sabenerna hirup lamun manéhna di petualangan-na mode. Aries lalaki bakal kungsi dagang kabebasan-na pikeun nanaon sejenna. Manéhna ngan baris ngalakonan jadi lamun manéhna karasaeun yén hubungan, manéhna meunang kana baris nyadiakeun manéhna jeung kabéh petualangan jeung kabebasan yén manéhna gemar. An ideal hubungan pikeun Aries lalaki nu hiji di mana manéhna bakal dibikeun kaamanan hubungan jeung kabebasan bachelorhood. Éta teuing pikeun ménta, tapi bagian pangalusna nyaéta nu Aries manusa bakal tetep néangan eta jeung bakal siap pikeun settle turun ngan lamun manehna geus nu. Hiji Aries manusa hirup nya hirup di hiji karnaval fairground mana manéhna roams kira-kira, ngéléhkeun barang, enjoys beda numpak, jeung lalajo nempokeun beda. Dina hubungan hiji, Aries lalaki play ku sorangan aturan. Maranehna teu hiji anu kieu normal susunan aturan. Lamun Aries lalaki hayang hiji hal, mangka maranéhanana moal beristirahat nepi ka maranéhanana geus kahontal nu. Sababaraha Aries man convinces wanoja dina kahirupan maranéhanana balik pikeun hiji kabuka hubungan. Kumaha maranehna ngayakinkeun maranéhanana awéwé nyaéta hiji carita sagemblengna beda, tapi kanyataan tetep yén maranéhanana geus jalan. Eta sia kawas hiji Aries man teu komitmen jenis jalma, tapi hal jeung Aries man nyaeta sanajan maranéhanana aya dina hiji hubungan atawa nikah, maranéhanana teu kapikiran nongkrong jeung awewe sejen. Hiji Aries lalaki bakal cinta ka ngarobah pasangan-na, tinimbang ngarobah cara-na. Hiji Aries man nyaéta percaya diri jeung teu kudu nu mana wae nu kerawanan jeung ayakeun manéhna teu boga waktu keur teu aman awéwé. Na pikiran téh pre-dikawasaan jeung pikiran ngeunaan sex posisi, jadi anjeun bisa heave a hhh lega lamun anjeun aya dina leungeun-na. Ieu téh bener teuas pikeun meunangkeun babarengan jeung hiji Aries man alatan wandering alam.

Manéhna teu bagja jeung hiji wanoja

Kapribadian-na téh saperti awéwé nu bakal katarik kana Aries lalaki, sarta manéhna ngajadikeun yakin yén sadaya awewe-na nu lengkep wareg. Jalu chauvinist teu aya, jeung Aries lalaki nu sampurna conto chauvinist lalaki. Kapribadian maranéhanana nyaéta sarupaning yén maranéhanana baris sok kawas mingpin jeung jadi kapala kulawarga anu megatkeun pikeun dirina. Manéhna teu hiji anu asa ruku atawa wijaksana ngeunaan anggota kulawarga. Aries lalaki kudu pasangan anu geus siap pikeun nuturkeun manéhna jeung dina waktu nu sarua, jadi independent socially jeung finansial.

Manéhna bisa ngan mutuskeun pikeun dirina

Lamun Aries manusa anu di asih, mangka manéhna baris nyieun eta atra ka awewe. Manéhna bakal boh jadi manusa anu ngajaga di handap ieu nya nona sunda atawa manéhna bakal balik kacida jempe. Paripolah-na méré kaluar nu kanyataan yén manéhna téh cinta jeung batur. Hiji Aries man ieu disetir ku dua émosi ekstrim, boh manéhna anu bade sadaya kaluar, atawa manéhna nyaéta nahan émosi-na deui. Manéhna bakal pengkuh dina pendekatan-na lamun manéhna nyoba meunang leuwih asih-na sakali manéhna yakin ngeunaan perasaan-na. Lamun manéhna teu yakin ngeunaan émosi-na, mangka manéhna bakal leres pisan mum di hareup awéwé-na. Manéhna leungiteun kamampuh pikeun nyarita jeung jadi basa dihijikeun lamun manéhna teu bisa ngarti sorangan émosi. Upami anjeun keur bobogohan jeung hiji Aries manusa, mangka hal ieu geus pasti timbul dina pikiran anjeun. Anjeun kudu nahan diri dina kaayaan tricky ku nanyakeun diri patarosan ieu. Kapribadian-na nyaéta sarupaning nu anjeun bakal manggihan eta hard pikeun nolak hiji Aries manusa, tapi anjeun moal pasti dipikaresep. Anjeun moal ngarti naha anjeun salah sahiji loba conquests atawa manéhna geus fallen pikeun anjeun sacara serius. Aya tanda nu bakal mantuan anjeun ngarti na jero émosi. Manéhna ampir tindakan kawas seksual predator, anu moal eureun nepi ka manéhna manggih nu cocog sampurna. Lamun manéhna geus nunda nepi chivalrous kapribadian di hareup anjeun jeung bowled anjeun leuwih ku ajip rosidi, mangka anjeun bisa dipercanten manéhna. Lamun ngagambarkeun kapribadian tret kawas kajembaran, euy, jeung kawani, mangka manéhna hiji lalaki anu bisa dipercaya, lain jeung anjeun nu ngan salah sahiji loba conquests. Sampe ayeuna anjeun kudu maca kumaha Aries manusa bisa kalakuanana kawas predator jeung ngubaran anjeun kawas salah sahiji na conquests, tapi aya hiji lemes sisi ka manéhna teuing. Padahal manéhna bisa datang di sakuliah salaku batur anu jarang kieu rulebook atawa kagunaan na uteuk polah pinter, tapi lamun-na leuwih deukeut jeung dear aya di kasulitan, manéhna téh sok aya pikeun mantuan eta kaluar kaayaan. Na miara kapribadian tret datang kaluar di buka ngan lamun leuwih-na dipikacinta nu merlukeun pangrojong-na atawa mantuan. Teu mindeng teuing anjeun baris nempo nu lemes sisi tina hiji Aries manusa, tapi ieu efek tina kapribadian-na ogé nyegah dina awakna. Eta jarang katempo, tapi lamun manéhna trusts ka batur, manéhna moal isin barfing eta sadayana di hareup eta. Wanoja kuat anu nyaman dina dirina sorangan kulit bakal ngarti Aries manusa jeung bakal nyadiakeun manéhna jeung rohangan yén manéhna perlu. Hiji Aries manusa di pausahaan of Kunjal wanoja bakal ngarasakeun sajajalan paguneman. Maranéhanana baris meungkeut ku sosial entanglements. Padahal manéhna bisa jadi butuh sababaraha waktu di percanten Kunjal awewe, tapi manéhna pasti bakal ngarasakeun pausahaan nya. Hiji Aries man jeung hiji Leo woman meunang off ka hiji endah pisan mimiti, tapi midway ngaliwatan hubungan, Aries leungit énergi-na. Ieu téh perlu drama of Leo wanoja nu nyimpen Aries man leres pisan off lagu. Kapribadian Aries mangrupa menawan, sarta manéhna kungsi gagal pikeun narik wanoja. Tapi, lamun awéwé teu boga gairah atawa teu praktis cukup, mangka manéhna moal manggihan anjeun irresistible. Manéhna ngabogaan conflicting kapribadian nu paling awewe manggihan hésé ngarti. Dina hiji sisi, manéhna téh néangan hubungan jeung di sisi séjén, manéhna hayang tahan ka na jagat raya. Lamun dina hubungan jeung Aries manusa, nyekel asup pikeun perhatian jeung kaasih bisa sigana hiji upheaval tugas nu aya di gigireun teu mungkin, tapi sakali anjeun aya di karapihan jeung hubungan anjeun bakal ngarti yén manéhna geus papanggih sadaya ekspektasi anjeun. Salaku pasangan, anjeun bisa jadi cemburu na wandering alam sabab lamun manéhna serius ngeunaan anjeun, mangka manéhna bakal devoted ka anjeun. Manéhna geus sagala tanda nu hiji awewe kasampak keur dina pasangan maranéhanana. Curb turun kana jealousy jeung anjeun bakal datang di sakuliah pasangan nu paling merenah keur hirup anjeun. Teu kudu iri lamun manéhna kira-kira awéwé séjén. Lamun manéhna jadi anjeun, mangka manéhna bakal méré kaluar tanda pikeun ngabuktikeun asih-na pikeun anjeun. Lamun manéhna geus diwanohkeun anjeun ka kulawargana jeung dijieun hiji bagian ti babaturan-na bunderan, mangka ieu téh hiji tanda yén manéhna téh asih anjeun. Aries lalaki umumna teu timburu nanaon maranéhanana anu leuwih pelindung nanaon. Jadi, lamun anjeun nempo yén manéhna keur néangan sanggeus anjeun jeung anjeun nu keur dicokot ngurus ku hiji Aries man, mangka anjeun nu memang husus keur manéhna.

Manéhna bakal kissing anjeun pisan

Di antara sagala tanda, Aries nu notorious salah jeung hayang sauyunan fisik leuwih mindeng ti teu. Manéhna baris manggihan alesan pikeun nyium anjeun ngan lamun manéhna nyangka anjeun nu batur husus. Aries man teu hayang ka hayu indit off na cinta kapan geura-giru. Manéhna hayang nyieun kalolobaan eta lamun manéhna kira-kira cocog nya. Manéhna mikanyaah ka méakkeun kalolobaan waktu-na jeung nya nona sunda. Lamun di sunda, Aries manusa bisa ngahurungkeun kaluar jadi pasangan pangalusna di dunya. Maranéhanana cicing di touch ngaliwatan téks basa aranjeunna keur teu kira-kira anjeun di jalma. Katresna séjén bakal timburu anjeun Aries man sabab taya tanda-tanda lianna bakal meta cara hiji Aries teu

About