Oge, kuring diwawancara wanoja anu lahir jeung digedékeun di Cairo. Manéhna nu misan of a babaturan milik. Bibi-na nikah hiji Mesir manusa jeung cicing jeung manéhna di imah nagara. Sanggeus bibi-na jeung salakina meunang cerai, manéhna pindah deui ka Jerman jeung manéhna nyokot nya putri jeung nya. Nya putri, speaks arab jeung jerman, jeung sapuk pikeun ngobrol jeung kuring dina Skype. Kuring geus kungsi geus ka Cairo, Iskandariah, Luxor nu mana wae nu atawa kota lianna di nagara ieu pinuh ku sajarah. Tangtu, kuring maca ngeunaan Pharaohs, Cleopatra, jeung Muslim nalukkeun Mesir. Maranéhanana cicing di hiji masyarakat di mana awéwé boga hak. Sababaraha awewe teu komo diidinan hirup di sorangan apartemen. Maranéhanana kapaksa cicing jeung kulawarga maranéhanana. Éta kumaha tradisional masarakat ieu. Anjeun ditebak eta. Ieu teu nu gampang. Maksudna mah, éta cukup gampang pikeun guys lokal ka meunang kawin ka awewe luar nagri. Tapi Mesir founding teu jadi reueus lamun putri maranéhanana hayang kawin a man ti nagara sejen sumawona nagara Kulon. Manéhna nawarkeun nya ka kolotna. Kolotna nanya sunda-mabok American sweetheart lamun manéhna hayang nikah putra nya. Manéhna nyebutkeun»enya», ngarobah ka Islam, jeung kolot nu bungah pikeun kawinan. Manéhna nawarkeun manéhna ka kolotna. Kolotna nanya sunda-American man mabok patarosan. Maranéhanana teu kawas manéhna jeung salempang yén putri nya bakal pindah mancanagara, ngarobah ka Kristen, sarta yén barudak maranéhanana teu prakték Islam. Dina basa sejen, shit hits fan. Oke, eta teu jadi macet mun anjeun geus a man Muslim, tapi masih tricky. Jeung eta urang sedih sabab jadi loba Mesir brides anu nekat pikeun manggihan salaki. Manéhna ka kuring yén nya grandmothers éta terus nanyakeun ngeunaan nikah nya. Maranéhanana anu hariwang yén manéhna moal manggihan salaki. Dina waktu éta, manéhna ieu salapan belas taun heubeul. Ayeuna manéhna nu dua puluh-hiji jeung manéhna ka kuring yén manéhna bungah yén manéhna hirup di Jerman sabab manéhna gering jeung bosen dédéngéan patarosan ieu. Mesir mail raraga brides anjeun bisa papanggih online teu boga waktu pikeun ngulinkeun kaulinan. Maranéhanana hayang manggihan salaki sabab maranéhanana jam ieu ticking. Jeung leuwih maranéhanana tekenan kulawarga eta, louder eta ticks. Sanajan éta gampang pikeun minuhan Mesir brides online, kuring teu bisa manggihan hiji legit Mesir loka dating. Tapi kuring teu nyerah. Teu sangka ka sorangan»Antosan sakedap paling awewe di ieu nagara Muslim. Sababaraha di antarana kudu boga hiji akun dina panggedena Muslim loka dating.»Kuring dipingpin leuwih ka pungsi teangan jeung nanya algorithm cocog ka nyiduh kaluar sadaya Mesir awewe pikeun nikah anu ngora ti. Naha kuring nyebutkeun yén anjeun bisa minuhan ratusan Mesir brides dina ieu loka dating? Hapunten, tapi kuring geus bener sorangan. Anjeun bisa nepungan rébuan eta. Anjeun bisa teu saukur leumpang nepi ka hiji gadis di jalan jeung pendekatan nya. Yen sacara teu kumaha eta karya di nagara ieu. Anjeun geus nepi ka hormat adat lokal. Upami teu kitu, anjeun bakal meunang dina kasulitan. Oge, anjeun bisa ngadatangan nu keur Klub, Tempat Lounge genep Bar atawa Tuang Vaus Hateup Luhur Bar. Anjeun bisa ngalakukeun nu. Tapi anjeun moal manggih nu mana wae Mesir katresna pikeun nikah di dieu. Kalolobaan katresna nu teu diidinan ka pencét klub. Ngan katresna anjeun bisa papanggih di klub nu psk ti nagara-nagara séjén jeung wisata katresna. Tapi kuring tatarucingan nu bakal teu naha anjeun geus di dieu pikeun. Anjeun teu dating hiji awewe from the Land of the Free, tapi nu teu mean yén anjeun teu bisa manggihan katuhu gadis.

Anjeun teu kudu idin ti kolotna. Kumaha lamun maranéhanana teu kawas anjeun. Anu paduli? Salami manéhna nyebutkeun,»kuring mah», anjeun bisa neangan nikah. Di nagara séjén, kumaha oge, anjeun bisa date sing saha bae nu hayang, tapi anjeun kudu nanya nya kolot samemeh nikah nya. Eta sacara tradisi nu anjeun kudu hormat. Anjeun leres pisan teu kudu ménta ka kolotna pikeun idin tanggal putri maranéhanana SAMÉMÉH tanggal munggaran.

Maca deui

Anjeun teu bisa ngan balik dina anjeun kahiji, kadua, jeung katilu tanggal jeung saterusna ngawanohkeun diri ka kolotna. Yen sacara teu kumaha eta karya. Teu mun anjeun geus a Christian manusa jeung manéhna a Christian awéwé. Meureun anjeun geus boga untung. Kurang leuwih — tina populasi anu Kristen. Aya ngan salah sahiji cara nu anjeun bisa nyieun hal digawe. Anjeun kudu ngarobah ka Islam jeung no, ieu teu hiji pilihan. Ieu téh kabutuhan a. Ulah salempang. Leuwih ti awewe anjeun papanggih online nu Muslim. Eta bakal gampang pikeun anjeun pikeun papanggih pamajikan nu bakal datang anjeun. Lamun jawaban anu enya, anjeun bakal boga waktu teuas ngayakinkeun nya kolot nu anjeun keur lalaki katuhu pikeun putri maranéhanana. Maranéhanana nyangka anjeun pikeun nyadiakeun keur anjeun pamajikan nu bakal datang jeung nu hiji hal nu mutlak kudu boga No masalah lamun éta hiji imah, hiji Condo, atawa hiji-pangkeng susun. Anjeun kudu mintonkeun eta nu anjeun geus mandiri jeung bisa nyadiakeun keur anjeun pamajikan. Éta sarat minimum pikeun nikah putri maranéhanana. Aya bener no way séjén. Maranéhanana nyaho yén anjeun geus katuhu guy pikeun maranéhanana tercinta putri. Anjeun geus idin maranéhanana. Anjeun geus diidinan pikeun nyokot putri maranéhanana dina tanggal hiji. Anjeun hayang méakkeun salaku loba waktu salaku mungkin jeung pamajikan nu bakal datang anjeun. Kuring teu ngarti nu. Tapi kolotna teu. Awewe di nagara séjén geus curfews, tapi éta teu deal gedé lamun maranehna anjog sapuluh menit ahir. Di Mesir, ieu téh deal gedé. Bayangkeun anjeun minuhan ieu bener gadis imut online. Anjeun tempo nya jeung anjeun keur dina basa sunda. Anjeun terang, yen anjeun hayang papanggih nya. Tapi anjeun geus jangji salah sahiji babaturan awewe nu manéhna bisa marengan anjeun di lalampahan anjeun pikeun Cairo. Manéhna sok hayang nganjang ieu breathtaking kota. Béjakeun ka babaturan awewe nu manéhna bisa marengan anjeun di waktu nu sanes. Kuring malikan. Ulah mawa anjeun bikang babaturan sareng anjeun, teu komo adina anjeun. Hal pamungkas nu kolot pamajikan nu bakal datang anjeun hayang nempo anjeun leumpang kira-kira jeung awewe sejen. Eta sabab kulawarga nya. Eta sacara geus kungsi keur maranehna narima nu putri maranéhanana hayang date urang asing. Ngan bayangkeun lamun maranehna atawa batur maranéhanana nyaho nilik anjeun leumpang kira-kira jeung awewe sejen. Lalajo kaluar. Ieu bisa meunangkeun nasty. Manéhna hayang eta teuing. Tapi manéhna weruh yén kolotna bakal maehan nya lamun manéhna teu. Jeung no, kuring mah ngobrol ngeunaan killing nya dina métaforis rasa. Tapi ngan sabab eta sacara dilarang teu mean nu ieu teu bade lumangsung. Anjeun ngan kudu nuturkeun sababaraha aturan basajan. Big masalah nyaeta anjeun bakal kungsi jadi sorangan. Aya bakal salawasna batur nu kira-kira anjeun. Nya bibi, nya adi, dulur misan nya jeung no, ieu teu kabeneran a. Kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun waktu jeung anjeun Mesir panganten awewe. Jeung kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun kissing nya sakali anjeun keur nikah. Tuluy anjeun bébas pikeun cium nya unggal menit poé. Kuring reuwas nalika satengah-jerman satengah-Mesir misan mah babaturan ka kuring sagalana ngeunaan lokal bobogohan jeung nikah budaya. Kuring teu boga pamanggih yén éta jadi loba nu leuwih gampang pikeun guys lokal nikah sacara internasional ti eta anu pikeun katresna lokal. Hayu urang sedih sabab loba Mesir brides anu nekat pikeun manggihan salaki ti luar nagari. Anjeun moal papanggih pamajikan nu bakal datang anjeun dina salah sahiji Cairo klub sacara, tapi anjeun bisa papanggih nya dina Muslima, nu panggedéna loka dating keur Muslim. Kanyataanna, anjeun bisa minuhan rébuan Mesir single dina loka ieu.

Tapi ati-ati

Ulah nyokot nya dina tanggal saméméh anjeun nanya ka kolotna pikeun idin. Jeung teu cium nya di masarakat atawa di hareup kolotna. Lamun anjeun papanggih nya kolot, aya ngan hiji hal nu kudu ngalakukeun. Anjeun kudu ngajawab sagala patarosan maranéhanana jeung lamun maranehna ngidinan eta, anjeun bisa date nya. Jeung lamun anjeun ngabuktikeun yen anjeun bisa nyadiakeun keur anjeun pamajikan nu bakal datang, anjeun bisa nikah nya

About