Hiji bisa mikir yén, dibikeun impressive jumlah kurang leuwih tilu, lima milyar lalaki pangeusina, teu kudu nyusahkeun papanggih hiji manusa.

Komo lamun lumangsung pikeun papanggih hiji, mangka anjeun bakal kudu manggihan naon ngomong ka manéhna jeung kumaha atuh eta. No magic potion aya pikeun narik eta ka arah anjeun jeung nyokot manéhna nya pikeun kalibet dina sawala jeung anjeun, tapi atoh anjeun teu bener kudu.

Naha ieu téh

Sabab anjeun geus tiis jeung boga cukup kapercayaan di anjeun pikeun ngalakukeun hal eta sorangan

About