Familiarity mangrupa bagian Kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis jeung teu megatkeun di awal. Enya eta ngan nyokot saeutik waktu, usaha, jeung persib unggal tujuan baris direalisasikeun. Hareup. Bakal nyieun thee ka kuring. Sanajan ieu, kawas, jeung tugas utama anjeun, tapi kudu nyaho, yen anjeun. Dina hal ka katresna kudu ngarasa positif, nu panas jeung kabagjaan komuni. Tapi ieu teu anjeun obsesip kahayang jeung usaha pikeun ngalakukeun. Mojang kudu jadi pamadegan anjeun, ku alatan éta, coba skill pikeun narik perhatian. Teu kudu paripolah boros, klik baé manéhna dina panon jeung nyieun anjeun nempo eta dina anjeun. Contona: ngasupkeun cafe, anjeun bisa jadi aman jeung hormat ka nyebutkeun pantun ka administrator. Diuk turun, jeung urang anu sok lah di view di puseur kamar, jsb, Anjeun bisa méakkeun sababaraha kali di hareup katresna, sunda anu anjeun. Kahiji coba pikeun jadi sopan jeung budaya. Lamun anjeun papanggih nepi ka nona nu di panto, nyieun bukti tina eta. Malah nepi ka ieu, kumaha pikeun ngamimitian hiji pasamoan jeung gadis perlu pikeun mintonkeun gallantry. Kadang-kadang teu lamun kecap méré anjeun kaéra jeung kateupastian, saperti ungkapan raray jeung sapuan. Ku alatan éta, awak anjeun kudu dina kontrol permanén. Sikep nu kudu jadi lemes, lempeng taktak. Coba pikeun nyingkahan tanda ieu saraf, jadi biwir, ku ngaklik dina tulang ramo, saraf gerak leungeun, jsb, Anjeun kudu nyaho kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung hiji mojang, sanajan anjeun geus kungsi dipigawé, ngan bayangkeun mun ieu kaayaan anjeun bisa malikan, kawas dina video game sagalana bakal leuwih gampang. Ieu téh dasar basis data commences nu mana wae nu pangaweruh (di luar tina Internet). Ningali dina panon, nyoba nyekel panon. Discreetly seuri jeung mintonkeun dirina yén aisyah kapentingan anjeun. Teu kudu ngadagoan, nepi ka eureun»man»atawa bakal»mesin»teu reureuh. Awewe teu kawas nungguan, nepi ka guy megatkeun pencét kahiji sababaraha kalimat. A periode nungguan ngan ngarobah pamadegan-na dina anjeun pikeun awon. Ku alatan éta, pas bewara réaksi dina visual rencana mana dina serangan.

Dina hal naon wae, teu ngamimitian jadi goréng buffoon, anu sorangan dina pikiran jeung kasusah ngidinan pikir, nu ieu bakal tumiba deui di manéhna perhatian. Teu kudu sieun, komo nu paling geulis sarta reueus ladies anjeun kudu jadi jeung eta dina tingkat nu sarua, sabab anjeun hiji guy. Mundane aturan, nu geus jadi di sisi nya, kuat, jeung wani man, ieu téh penting dina hal ieu ti kungsi. Kuring hayang tenang anjeun turun, nu saeutik pisan jalma boga pesona alam jeung hiji luar biasa sociability. Tapi nu panungtungan, saperti nu kahiji, anjeun bisa meuli eta di dua bulan latihan. Enya-enya, anjeun kudu geus nyieun latihan teuas jeung ngahaja. Kuring geus sababaraha alus latihan, nu bakal ngobrol jeung anjeun. Jeung ieu paguneman nu bakal mantuan anjeun papanggih katresna. Jadi: Anjeun ngan saukur kudu milih metot pikeun anjeun tema. Ieu hal, dina naon wae leuwih atawa kurang loba nu ieu of interest gede. Ngomong jeung passers-ku katresna. Ngan pikeun meunangkeun leuwih deukeut ka manéhna jeung mimiti nyaritakeun, dirarancang. Speaks jeung minat, reueus urang nepi émosi. Teu nengetan, maranéhanana bakal reuwas, bingung, melong salaku hiji anomali. Tugas anjeun ka nutup panon kuring jeung nyoba kabéh geus jeung jalma tina paguneman. Tangtu, lamun geus teu dimimitian inget ka nutupan karpét. Sanggeus, anjeun eta jeung dua urang, anjeun bisa mertimbangkeun tugas dipigawé. Waktu ieu anjeun kudu ngalakonan hiji katresna maranéhanana. Nu penting pikeun anjeun teu sopan ménta hiji hal, jeung diajar pikeun ngabejaan metot, miluan paguneman. Ieu naha anjeun kudu milih hiji tema, nu bakal mangaruhan bakal méré keur kahirupan nu ieu isu dina sengketa hubungan lalaki jeung awewe. Atuh, pikeun manéhna geus di kontak sareng anjeun, atawa komo pamadegan. Saméméh anjeun pikeun realisasi tina karya ieu, assess anjeun kamampuhan. Upami anjeun leres pisan teu resep gaul pikeun manusa, ngomong, komo lamun alus nya babaturan kahiji pikeun nepikeun masalah ieu. Ngalatih diri ka babaturan jeung kenalan, jeung saterusna indit ka latihan a program dina katresna. Aya hiji métode, ogé nice papanggih ngalamun, ngalawan pinuh jeung geura handing manéhna atawa nya pink ngan downright. Ieu téh hiji cara éndah pikeun meunangkeun manéhna eureun, digambarkeun dina diri perhatian jeung ngamimitian paguneman jeung anjeun. Tapi kuring mah bade ka nyumputkeun eta, nu metoda ieu geus aral a: lamun anjeun leumpang di jalan jeung pink hartina, anjeun keur néangan kuring»kurban». Jeung percaya kuring, katresna ngora nu oge sadar yen. Jadi anjeun bisa kalayan gampang bisa manggihan hiji tempat di deukeut kios kembang jeung meuli acuk pikeun nona. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun, lamun anjeun ngadagoan beus nu bakal eureun aya hiji toko kembang. Ngan jeung nya non verbal kontak, terus di toko, jeung datang kaluar aya jeung kembang. Tapi meta gancang pikeun gadis geus teu kungsi waktu pikeun ninggalkeun. Di masarakat urang, cukup normal katarima response ka nu menta tulung. Maksudna mah, ménta pikeun nangtukeun lokasi, waktu, atawa lokasi hiji obyék. Anjeun bisa make eta ka anjeun kauntungan:»Nyaritakeun, punten, di mana nyaéta hub hal saperti a, lamun Kuring boga hiji hal anu geus leungit. Geus park na mobil jeung ayeuna mah bisa manggihan eta». Tapi manéhna teu bisa nanya hiji hal nu pikareueuseun. Anjeun kudu ngarti, nu mana nu paling mindeng dibikeun ka rahayat ieu jalan jeung nanya gadis ka tempat éta téh dina arah ieu. Ieu téh perlu dina raraga pikeun mantuan anjeun dina cara anjeun sabab kudu terus paguneman salajengna: Dina, ku kituna, kami aya dina jalan. A. Yén hiji juta kali’. Anjeun ngaharepkeun pikaresepeun bisnis mah.». Métode ieu hade oge jeung saeutik salajengna, urang bakal kasampak di ieu, naon patarosan bisa jadi nanya gadis ngora. Metoda ieu utamana mangpaat pikeun jalma, anjeun bisa make eta pikeun rapat di jalan, jeung dating online. Jadi, anjeun bisa ngajalajah, contona, di toko. Biasana hiji pilihan gede pikeun pendekatan nya jeung nanya, cocog pikeun anjeun ieu t-shirt atawa henteu. Atawa sakadar ménta manéhna pikeun nangtukeun pilihan. Anjeun bisa ogé ménta the pamadegan, lamun anjeun aya di hiji warung kopi:»Nyebutkeun, anjeun geus di dieu mindeng indit. Ieu téh hiji alus cangkir kopi.». Ieu anu pangalusna, paling basajan jeung di waktu nu sami nu paling hese tina dating metoda. Ieu téh cukup pikeun komunikasi jeung gadis. Pikeun ngalakukeun ieu make, nu nyaho ka manéhna: kumisan ti kaayaan, ngagunakeun rasa humor atawa komo sababaraha dikumpulkeun kalimat. Kahiji, anu bisa jadi alesan pikeun kagagalan nyaéta manifestasi anjeun sieun. Salila ieu, perlu pikeun terus ngadidik diri anjeun jeung make mah nasehat jeung métode. Inget, yén taya sahijieun bakal ngabejaan anjeun persis kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis, tapi maranehna sadar atawa teu eling eliminates wimps, jeung lamun anjeun boga hirup anjeun giru sanggeus, salaku manéhna contorted beungeut anjeun geus wimp. Ulah ngaleupaskeun eta langsung jeung pindah ka na seléksi alam. Anjeun persib kudu muter anjeun dina leungeun, tapi éta téh teu: lamun nona ieu terus terang ngirim thee, naha nyetel abnormal ieu. Lamun manéhna teu ngarti kawijaksanaan, anu teu maksudna pikeun nyieun pangaweruh, anjeun bisa ngalakukeun tilu hal: Jeung ayeuna nyaho leuwih ti cukup ngeunaan, saperti kudu minuhan. Éta pisan sababna naha kuring yakin anjeun kasuksésan dina. Ngalatih diri, jeung terus nyoba saperti ieu sadaya tétéla. Gambaran kahiji anjeun kudu melu dina anjeun-komo saméméh gadis ngora, bakal tetep aya dina memori nya jeung di nurutan-up tina rapat anjeun. Pangaweruh — lambar, Saprak sma mah teu boga sesa ka pertanyaan: kumaha minat mojang. Jeung naha batur succeeds gampang, Saméméh, kumaha papanggih gadis di jalan nyieun menarik bodo, yen jalma moal nolak. Naon anu kudu dipigawé. Jeung saterusna, anjeun geus megatkeun pikeun make sagala cara mungkin jeung manggihan kumaha papanggih gadis dina internet jeung teu gagal artikel, nu bakal nyadiakeun anjeun sareng kasuksésan. Nu anjeun keur pilari, di mana éta téh leuwih alus meunangkeun acquainted jeung katresna éndah. Kuring geus disiapkeun keur anjeun hiji daptar nu tempat pangalusna pikeun manggihan. Inohong Go mana maranéhanana nyumputkeun ladies hayang pisan komunikasi ti Mana kasampak. Aya tempat saperti, kiwari, anjeun bakal diajar pisan penting — cara nyokot nomer telepon tina mojang. Anjeun geus boga pangaweruh basa. Kumaha cinta gadis anu leuwih kolot. Anjeun kudu kasampak appropriately, jeung kalakuanana ogé. Dina kanyataan, nya eta teu jadi hese, sabab bisa sigana. Nu nona nu leuwih lengkep, Sababaraha nyebutkeun, batur laporan nu awon. Kuring ngabejaan ka anjeun, yen ieu tempat ka katuhu,rek nanya kaluar dina tanggal jeung hiji mojang geulis, tapi teu sagalana mungkin pikeun meunangkeun acquainted jeung éta. Jadi naon anu anjeun nungguan nempo maju

About