Hiji titik penting nyaéta kecap nu nyarita di pasamoan, ngagambar nepi rencana jelas, tapi teu kompléks, jeung pikagumbiraeun sagalana bakal poho, jeung hiji kaayaan ngerakeun ieu teu naon we kudu.

Di Internet, jawaban ka nu nanya kumaha nungkulan sieun jeung dibere nyaho gadis ieu mindeng ditéang.

Bayangkeun anjeun geus lila dipikawanoh pasangan atawa babaturan

Nyaho, anjeun nu sarua, pikeun ngaluyukeun diri, nyieun hiji sengketa jeung diri lamun sagalana mana ogé, mimiti diputer olahraga.

Mikir ngeunaan hasil, teu aksi

About