Nyokot-Up Artis jeung palatih jeung seduction ka Alas Satru kuring make elmu salaku alat pikeun pangwangunan pribadi pikeun mantuan jelema jadi happier dina kahirupan pribadi jeung hubungan layeut. Dina padahal, geus teu basajan dina tetempoan kahiji, kalibet dina sawala jeung gadis nepi ka titik di mana éta téh cukup kabetot pikeun ngabejaan ka maneh leuwih ngeunaan dirina atawa hirup pribadi-na. Kanyataanna, lamun anjeun ngamimitian hiji paguneman ku inviting gadis nu hiji nyarita ka eta, aya hiji kuat kasempetan nu teu satengah-jalan. Guy ieu brings jadi loba pikeun jalma-jalma yén manéhna pasti bisa nyieun kuring bagja jeung mawa kuring sadayana mah kudu. Eta teu tetep anjeun leuwih nu diajar ngeunaan nya: hirup nya, sosial, professional, jeung séntiméntal, jadi bisa leuwih alus adaptasi game anjeun tina seduction. Oge, kuring remen balik deui kana naon atuh ka anjeun di awal, naon anjeun geus ngalakonan saméméh anjeun ngajak mojang ka nyarita, kuring mimiti ngobrol ka kuring, hiji carita nu geus lumangsung ka kuring nu anyar atawa sababaraha taun ka tukang, rarasaan mah geus ngalaman atawa nu kuring ngarasa dina waktu, jeung, pas kuring réngsé diomongkeun, kuring ngondang gadis anu ditutup, saterusna mah terus jeung carita mah nepi ka manéhna muka paguneman jeung hayang kalibet leuwih. Panawaran naon atuh ngan ka anjeun jeung anjeun bakal nempo yén sanggeus hiji waktu nu tangtu nu dipikaresep garis bakal swap lamun ku magic. Salaku kamajuan paguneman jeung anjeun alus pangajen, anjeun kudu ningali tanda dipikaresep ti non-verbal basa verbal jeung gadis. Contona, mere kanyataan yén gadis bakal balikan deui paguneman atawa bakal kawas pikeun ngabagikeun pangalaman jeung parasaan dina hubungan naon anu anjeun kudu ngomong ka manéhna, nyaéta mark blatant of a permutation dina interest anak. Anjeun anu wajib pikeun mintonkeun gadis yén anjeun hiji guy metot jeung ti nu bisa nurunkeun hiji hal saméméh geus daék investasi dina paguneman jeung ngabejaan ka anjeun leuwih ngeunaan eta. Kuring leuwih resep pikeun ngantebkeun pikeun jalma anu mikir yén éta téh perlu pikeun nyarita sorangan pikeun lima menit jeung saterusna lulus leungeun ka mojang. Ieu naon eta bisa jadi kasampak kawas tingkat involvement of a girl lamun papanggih pikeun kahiji kalina jeung hayang meunangkeun acquainted jeung eta. Pikeun pinuh visualize hal, urang bisa ngabayangkeun jejer paguneman dina»anjeun»jeung»manéhna»salaku subjék paguneman tingkat luhur, jeung sagala séjén jejer paguneman dina hubungan jeung ieu jejer paguneman, saperti jejer paguneman dina tingkat low. Jeung eta salaku subyek travel, tinimbang ngobrol ngeunaan travel di hiji komprehensif luhur, leuwih resep rada ngobrol ngeunaan nyieun koneksi jeung anjeun atawa nya. Kuring indit ka teater dua taun ka tukang eta.

Decor jeung setting anu ngan luar biasa. Naon anu geus dicirian kuring paling nyaéta cara nu aktor sumping pikeun meunangkeun kana kulit karakter jadi gancang.

Eta kasampak jadi basajan

Sagedengeun ti eta, kuring sok ka sorangan nu hiji poé kuring bakal indit ka teater, pikeun ngatur mah stress, nganyatakeun émosi mah, jeung meunang kapercayaan maranéhanana. Inget, ku kituna, nu link antara subjék ieu of low-level jeung luhur-tingkat hiji jeung nu hijina jalan pikeun ulah ku alatan éta tilu titik imbedded dina uteuk anjeun jeung nunda kana tindakan di pasamoan saterusna, meunang acquainted jeung gadis, ninggalkeun jeung jumlah nya (jeung kadang saré jeung eta), mangka bakal jadi leuwih basajan. Nyokot-Up Artis jeung palatih jeung seduction ka Alas Satru kuring make elmu salaku alat pikeun pangwangunan pribadi pikeun mantuan jelema jadi happier dina kahirupan pribadi jeung hubungan layeut

About