Kuring teu nyaho, tapi lamun kuring pindah ka Jerman, kuring teu rencanana pikeun boga kabogoh ka dieu. Kuring datang di dieu pikeun diajar. Anjeun kudu boga sababaraha prioritas, kawas learning polandia. Lamun anjeun bisa nyarita polandia, anjeun baris sanggup pikeun minuhan polandia urang jeung meureun belet gadis. Atawa nyarita arménia jeung pretend anjeun diputer dina Sistem of a Down. Atawa ngaku anjeun misan nyaéta Kim Kardashian, jadi anjeun meunangkeun loba polandia babaturan jalu wanting nyaho nya. Dina pamadegan mah upami sb bisa meunangkeun gadis polandia salila kahiji dua puluh opat jam manéhna di Polandia, mangka manéhna pecundang a. teu Ukraina di mana anjeun kudu dua jam tapi masih Polandia nyaéta cara anu gampang teuing. Lamun ngan kuring bisa miluan tapi. hi, my name is Onkar jeung hirup di Kopenhagen. Jigana eta sacara salah nyebutkeun yen eta hésé manggihan polandia kabogoh. urang ngan kudu jujur dina hubungan jeung polandia awéwé. Kuring geus loba babaturan Indian anu nikah polandia jeung katresna ayeuna boga kulawarga jeung hirup happily aya. Tapi masalah nyaeta leuwih Asian néangan polandia katresna ngan ka settle di Éropa teu bener bogoh, heunteu polandia wanoja sunda pisan jujur dina nikah hirup. Naha aya kitu loba lalaki commenting dina PF yén maranéhanana hayang manggihan a ‘nice gadis polandia’ jeung nyokot nya jeung eta deui ka nagara maranéhanana.

Kuring mah teu nempo kaayaan. Atawa eta keur keur hiji jujur tujuan dina nu nama salaki. Jeung mangga, kuring keur teu criticizing anjeun basa inggris salaku asing speaker, kelvin, tapi teu cukup alus pikeun ngajar batur basa inggris. naon anjeun kudu ngalakukeun kahiji anu datang ka Polandia, mangka manggihan gadis anu hoyong ngobrol jeung anjeun jeung nanya nya lamun manéhna bakal laksana jadi di hubungan serius jeung anjeun, coba dina Sosnowiec, alus tuah:**** ngurus Ulah salempang OP. Polandia awewe anu pohara gampang. Ngan balik ka wewengkon jeung signifikan polandia populasi jeung nganjang lokal bar, klub, jsb. Ulah anjeun kungsi meunangkeun bosen keur disgusting, jeung repetitively jadi? Anjeun teu hayang leuwih alus pikeun sorangan. Unggal forum sok geus Ulah salempang OP. Polandia awewe anu pohara gampang. Ngan balik ka wewengkon jeung signifikan polandia populasi jeung nganjang lokal bar, klub, jsb. Nyokot katingal di sajarah jeung kaayaan kiwari nagara di, mangka meureun saméméh hiji dilolongan ku hiji ego ti ‘gampang polandia katresna’ anjeun bisa mangka ngan ngarti jeung nempo game nyata di play. Sababaraha polandia awewe sugan bisa nembongan ‘naif’ ‘gampang’ tapi teu jadi jadi gampang fooled, polandia awewe nyaho persis naon anu maranéhanana ngalakonan, jeung naha. A awewe anu salah anu ngabalukarkeun manusa percaya yén lalaki téh dina kontrol, lamun maranehna sabenerna leuwih dina kontrol, ngan manusa nu teu nyaho eta. -) Teu kudu gula jaket jeung teu gélo di sadaya.

Ngan kawas ngobrol kadang

Kami leuwih nyoba pin titik nu tangtu agendas nyumput karsa nu bisa jadi tos aya di dieu di antarana sababaraha awewe. Kami ti Australia, urang anu cukup rileks jeung ‘sederhana’ hubungan, hiji peuting nangtung jsb. Anak rada pakewuh, biasana tanpa ekspektasi. Tapi naon anu jigana ditempo salaku ‘gampang’ di dieu, ti naon kuring teu apal, bisa datang jeung beda hajat, nyasabkeun, ekspektasi. Masih aya ‘naluri survival’ nu aya di dieu. Jeung lamun maca ngeunaan asing hoping pikeun manggihan hade, ‘naif’ ‘gampang’ gadis polandia kawin jeung nyokot imah ka tanah air maranéhanana, sabab gosip ngabogaan anak polandia katresna nu tétéla gampang, susunan off bells alarm keur kuring. Kami ngan nyebutkeun, pikeun jalma ulah jadi fooled yén lamun ‘maranéhna’ nu jadi gampang, kuring bet maranehna teu jadi ‘naif’. Paling polandia awewe ti naif jeung éta imbedded di dieu nu anjeun kudu manggihan beunghar, nyakola manusa. Komo datang ti Australia, kuring geus sadaya kulawarga mah di dieu nyebutkeun, oh anjeun bakal kudu manggihan jelema beunghar. praktis salah sahiji hal kahiji paling kulawarga mah ngomong ka kuring geura-giru sanggeus kuring stepped off pesawat. Mana atuh otomatis kahiji mikir, kuring hayang a guy anu geus nice seuri, anu ngabogaan rasa humor, anu alus néangan, jsb. Tapi di dieu pikeun mayoritas ieu sadaya ngeunaan naon nu anjeun bisa meunangkeun, naon posisi anjeun bisa tahan dina masarakat jeung anjeun hubungan jeung lamun anjeun bisa meunangkeun kaluar ti-kelas kerja polandia system, komo leuwih alus, alatan anak gawé teuas pikeun sapopoé jalma di Polandia boga hirup nu alus. Jeung Lamun guy sigana ‘hade’ mangka nu ieu cukup ngan salami manéhna nyaéta suksés. Beda pola pikir di dieu, jadi nu beda-beda kaulinan dimaénkeun, jeung loba asing jsb.

teu sadar eta

Tapi kami oge polandia, kuring tangtu kudu nambahkeun yen polandia awewe teu nyieun pangalusna istri, pencinta, mitra, jadi ibu ibu lamun polandia awewe sigana jadi gampang, mangka budak kudu cacah sorangan lucky.)

About