Dina glance kahiji, pertanyaan anu aneh

Ku alatan éta, hal silaturahim pisan nu sasuai

Jeung séks jalu, katresna jarang nyieun friendships, jeung pangalusna kabogoh biasana janten ngalamun kabogoh. Nuturkeun saran urang, tur anjeun bakal ngarti persis kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis pikeun meunangkeun alus kenalan jeung nyieun babaturan. Dulur weruh paribasa ‘Ngabejaan ka kuring anu babaturan anjeun, jeung kuring gé bejakeun ku anjeun nu anjeun. Kahiji sakabeh, anjeun kudu diajar pikeun jadi babaturan sorangan. Mikir, eta teu pikeun alesan ieu nu anjeun teu kudu komunikasi? Meureun anjeun teu ningali babaturan dina diri. Ku kituna, anjeun kudu jadi saeutik saeutik leuwih alus, leuwih resep gaul, nyieun kontak. Mikir ngeunaan saha anjeun, bakal anjeun jadi babaturan jeung diri, nempo diri ti luar. Mindeng pisan urang teu kudu babaturan, tapi wand-nyalametkeun wand, a man pikeun ngalakonan whims, guna teu jadi bosen tempat pikeun muka. Mun anjeun teu ngubaran diri ka saperti jalma, éta alus, tapi lamun anjeun nyaritakeun, teu kasep pikeun ngalereskeun eta. Naha katresna teu meunang acquainted jeung unggal séjén. Mémang nyatana nu di masarakat modern dulur nyangka maranehna riweuh teuing, sababaraha bener méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana nalungtik atawa gawe. Tapi sanajan upami anjeun ngahurungkeun deui atawa kira-kira, anjeun pasti bakal manggihan jalma jeung saha anjeun bakal boga waktu nu sae. Sanggeus kabéh, kahiji sakabeh, jalma anu geus nyaho, jeung trust bisa jadi babaturan. Pamungkas urang saran ieu: meunangkeun acquainted jeung katresna séjén leuwih hade tinimbang paling. Ulah nungguan nepi ka batur datang nepi pikeun anjeun. Mintonkeun diri, jadi resep gaul, friendly, mesem. Di dieu aya sababaraha tempat nu eta bakal jadi hade pikeun ngamimitian anyar kenalan

About