Nanya Metafile pertanyaan jeung jawaban loka nu nyertakeun ampir pertanyaan nu mana wae nu di bumi, di mana anggota mantuan silih ngajawab masalah. Nanya Metafile mana rébuan kahirupan nu saeutik patarosan anu dijawab. Kami bisexual guy dina agama sma di Atlanta, GA jeung, bari aya teu loba homo-mumusuhan, mayoritas sakelas mah aya uncomfortable jeung homoseksualitas. (Jeung nu kaasup gay leuwih.) Kuring remen papanggih jalma metot di luar sakola mah, tapi kuring geus teu kahiji clue kumaha pikeun ngamimitian. Kumaha bi sma guy sakuduna papanggih kawas-dipikiran individu luar sakola? Aya kamungkinan pikeun meunangkeun proyek di hiji wewengkon nu dipikawanoh jadi homoseks friendly? Ieu téh kumaha kuring lalaunan ngembang di pananjung likeminded individu. Aya ogé gay puseur nonoman nu bisa mantuan, sanajan kuring teu boga pangalaman jeung éta. sigana sarupa organisasi di Atlanta. Dina pangalaman abdi mah, paling teens manggihan eta aya alusna patut lalampahan ka manggihan hiji tempat di mana maranéhanana bisa euy jadi sorangan, nyieun babaturan anu ngarti eta jeung grouse kalawan bébas ngeunaan kumaha heureut-dipikiran nu folks di sakola maranéhanana bisa jadi. Kuring teu nyaho lamun urang patali ka Nonoman Sombong atawa Sombong Panitia, tapi kuring percaya unggal taun di ATL Sombong aya hiji husus rumaja kajadian nu kuring mikir ieu disebut Queer Prom. Urang terang nak hiji atawa dua anu indit dina taun katukang. Aya teu loba nepi dina Atlanta Sombong loka ayeuna ngeunaan Naha anjeun nyaho nu mana wae nu kaluar, gay sawawa. Urang LGBT babaturan nu bagian ti organisasi volunteer jeung nu séjénna nurun sosial orgs jeung ngan umumna aub dina komunitas maranéhanana, jeung sigana kawas saha nu bakal nyaho tina sababaraha sumber jeung bisa nujul ka anjeun. Kuring geus ngan ditempo ayeuna ieu, tapi kuring bakal email babaturan mah jeung nempo lamun maranehna nyaho nanaon leuwih ti YP. Lamun kuring ieu di kaayaan anjeun (hiji juta taun ka tukang), kuring méakkeun salaku loba waktu salaku mungkin dina lokal mahasiswa kuliah adegan.

Coba pikeun meunangkeun salaku nyaman salaku anjeun bisa jeung pamanggih keuna nepi paguneman jeung jalma atawa golongan anu teu nyaho atawa keur receptive lamun batur panarajangan hiji jeung anjeun. Eta sora picilakaeun, sabab éta téh picilakaeun, tapi kasempetan pasamoan kindred arwah sia resiko, dina pamadegan mah, sarta anjeun bisa diajar ton ti katuhu rada-kolot urang (komo leuwih ti nu leuwih salah). Sanggeus digawé di sarua organisasi di Austin, abdi niatna nyarankeun Nonoman Sombong atawa naon bae lokal cahya rumaja sumber daya nu aya. Kahiji kalina anjeun hadir rapat atawa kajadian eta bisa jadi jenis scary, tapi sacara umum mah ieu tempat pisan welcoming, aman, jeung senang. Mun anjeun geus saraf, telepon kahiji pikeun meunangkeun patanyaan anjeun dijawab. Lamun kuring datang kaluar, deui hiji juta taun ka tukang, kuring ngagantung kaluar di hiji imah kopi dipikawanoh ka gays. Oge, anjeun bisa jadi hoyong hook nepi. Maranéhanana geus mingguan forum diskusi nu mangrupakeun cara nu alus teuing of pasamoan jalma kawas pikiran jeung diajar ngeunaan folks dina semi-terstruktur lingkungan. Maranéhanana ogé boga hiji kajadian datang nepi pikeun MLK Poé. Basa kuring umur anjeun aya jumlah nu tangtu biphobia di capital-G Gay Pamandangan di wewengkon mah anu kuring manggihan off-putting. Nya mitosis leyuran nongkrong jeung seni-jeung-teater-jeung-puisi kids ti sakola séjén jeung lokal kuliah ieu dasarna ideal. Aya cukup saimbang luhur jalma aya, lempeng jeung queer, pikeun saha orientasi seksual ngan teu deal gedé, sarta eta hartina kuring teu boga ka salempang ngeunaan pas di salaku loba. (Benefit sisi: kuring papanggih gadis anu kuring bisa datang kaluar jeung masih nangtung kasempetan nu bobogohan. Nu ieu heboh.) YMMV, jeung mudahan aya juru GLBT pamandangan di Atlanta nu leuwih inklusif, tapi éta naon digawé keur kuring.

Huluna nepi

Batur gay anu bade ngabejaan anjeun yen anjeun bisexuality téh ngan fase. Lamun nu kajadian, ngarasa luncat ka ngabejaan manéhna bangsat off. roger Ackroyd, ampir unggal gay manusa mah emang di kuliah ngaku jadi bisexual mimitina. Kuring teu, tapi keur loba, loba, loba, loba, loba lalaki gay, Sapuk, ethnomethodology sacara. Tapi lamun anjeun keur ngora, eta bisa datang salaku shock nu queer masarakat ngabogaan sorangan hang-up jeung gay guys nu mindeng dismissive (atawa weirded-kaluar ku) jalu bisexuality. Ngabogaan batur nu kolot (gay atawa lempeng) anu teu nyaho anjeun oge nyieun snap kaputusan ngeunaan seksual anjeun identitas kungsi mantuan.

Huluna nepi

Batur gay anu bade ngabejaan anjeun yen anjeun bisexuality téh ngan fase. Lamun nu kajadian, ngarasa luncat ka ngabejaan manéhna bangsat off. gay babaturan kuring geus di luar sakola mah cenah ‘teu bakal bisa to date’ a bisexual guy alatan manéhna kukituna jadi sieun nu bisexual guy geus jeung awewe saméméh. Phobia pasti kecap pikeun eta.) Kuliah pasti sora alus, jeung aku teu jauh ti dinya, tapi kuring pikir meureun kuring bisa meunangkeun mimiti sirah dina ieu ‘nyieun babaturan anyar’ hal. Kaula a senior di HS ayeuna kuring heran lamun nu nyimpen kuring di kolot tungtung umur rupa pikeun Nonoman Sombong jeung sarupa. Kuring gé toké kira-kira jeung nempo naha akang bakal nyieun kuring Nu Creepy dalapan belas Yr. Kolot Mana anu ka Kajadian Dirancang keur Ngora Rumaja. Seni kajadian sora alus, jeung kaula bade thespian konvénsi soonish, jadi mugia abdi gé manggihan sawatara quirky teater jalma rupa-rupa genders aya.

sigana umum dina resensi tina eta

Kuring geus teu loitered kira-kira aya cukup lamun ningali saha nu sejenna dina dua puluh ventures jero. Sanggeus nanyakeun, kuring sadar yén kuring patarosan ieu leuwih ngeunaan kaahlian sosial ti hiji hal husus Glutaric. Kuring geus geus di sakola sarua saprak kuring genep, jadi kuring teu ngarasa kawas kuring geus bener befriended urang dina sorangan. Kuring sok relied dina mah leuwih sosial sakelas pikeun perkenalan jeung sajabana. Nanya Metafile pertanyaan jeung jawaban loka nu nyertakeun ampir pertanyaan nu mana wae nu di bumi, di mana anggota mantuan silih ngajawab masalah. Nanya Metafile mana rébuan kahirupan nu saeutik patarosan anu dijawab

About