Kursus-kursus basa arab pikeun barudak bakal dumasar kana buku diadaptasi ka ieu: tomes Madinah. Maranehna bakal bisa pindah quietly di familiarizing diri gancang jeung sora jeung gambar bari diajar kekecapan basajan, tapi pohara kapaké.

Urang bakal nyieun jeung barudak tina Koran, tapi teu jeung urang maranehna bakal diajar sakabéh Quran tapi maranehna moal bisa maca eta.

Tujuan urang bener nyieun maranehna independent dina nyanghareupan tina basa arab

Kursus-kursus basa arab pikeun barudak anu keur budak jeung katresna (kelas dicampur), guru maranéhanana baris jadi guru pendidik, lemah lembut jeung pohara dipikacinta ku murid leutik. Akademik almenak, kursus basa arab pikeun barudak di Tangier Institute bakal sarua salaku nu mana wae nu sakola séjén.

Adaptasi (ti dalapan taun): Nu kelas diusulkeun hiji kelas adaptasi

Kursus-kursus basa arab pikeun barudak bakal tujuan pikeun mulangkeun eta ka tingkat ambéh maranéhanana bisa familiarize diri jeung basa arab tanpa teuing rushing atawa teu maranéhanana ngarasa frustasi di kelas jeung lain moroccans anu nyarita arab, saprak maranéhanana umur ngora pisan.

Kursus-kursus basa arab pikeun barudak bakal teu ngaleuwihan tilu jam per poé

Urang nganggap yén éta téh cukup nyaho yén sababaraha kolot méré palajaran tambahan ka barudak maranéhanana dina subjék séjén. Kursus-kursus basa arab pikeun barudak bakal lumangsung sapanjang taun sakola ti séptémber nepi ka juni: komitmen ku alatan éta komitmen ka tukang. Kursus-kursus basa arab keur barudak: — Fee ngadaptar: anak anyar (sataun sakali) — dalapan lima bulan — Pon (harga salaku fungsi tina pencét percetakan)

About