Online ieu kamus basa perancis-arab (haratis), jeung panarjamahan kana phonetics, ngandung leuwih ti dua kecap dina léksikon wiki diropéa mindeng.

Kamus mangka bakal manggihan sadaya nu mungkin equivalents. Catetan: Sababaraha kecap dina basa perancis bisa ditarjamahkeun kana hiji atawa sababaraha kecap dina basa arab.

Memang, basa arab keur beunghar, tarjamahan tina kamus ngagambarkeun nuances mungkin tina kecap nu sarua

Fonétik (ogé nyatet tilu) ngagambarkeun hiji sora nu dimimitian jero dina tikoro, jeung nu ngabogaan cara ngucapkeun nu teu dipikanyaho di perancis.

Tujuh di phonetics pakait h pisan tamat

About