Hiji pendamping alus teuing pikeun peserta didik tina basa arab, ti pemula sacara level tingkat panengah. Ngawengku nu paling dipaké kecap dina basa arab ayeuna. Payil PDF bisa disalin ka ditempo dina smartphone anjeun atawa iPad anjeun (ngagunakeun buku). Ngan kawas perancis, basa arab ngabogaan susunan pribadi kata ganti. Kecap dina basa arab pikeun ‘kuring’ téh ‘ana’. Hal ieu diperkirakeun yén Video bobogohan juta jumlah speaker tina sagala variétas tina basa arab di dunya. Basa arab teh diucapkeun di Maroko, Aljazair, Tunisia, Mesir, Suriah, Yordania jeung loba nagara séjénna.

Anjeun bakal ngamimitian jeung basajan kalimat dina basa arab, jeung kekecapan sapopoé saméméh anjeun pindah ka hareup dina pace anjeun sorangan. Tempo, ngadengekeun, jeung ngabales dina basa arab.

Fun pikeun dipaké jeung fun pikeun diajar

Nyieun kalolobaan lalampahan anjeun pikeun meunangkeun digawekeun ku learning kecap jeung frasa barang dina basa arab. Anjeun bakal diajar ratusan kecap jeung frasa dina waktu anu pohara saeutik.

Sora nu di arab jeung prancis

Ngan ngadangukeun, jeung nyerep ngarasakeun.

Customer service di jantung usaha urang

Naon bae anjeun patarosan ieu, urang bakal salawasna jadi di dieu pikeun mantuan anjeun. Urang narékahan pikeun nyieun ieu loka bébas error di dalapan beda-beda basa. Lamun anjeun manggihan hiji kasalahan, ngan saukur mencet lambang jeung urang bakal ngamutahirkeun loka. Jeung urang bakal ngirim anjeun hiji hal haratis ogé. Urang mantuan urang pikeun diajar basa sunda, saprak lolobana unciné taun. Anjeun bakal jadi kaget di laju jeung nu anjeun bakal diajar pikeun meunangkeun ku di arab jeung Lingua Toko

About