Salam ka sadaya, kuring nulis surat motivasi. Abdi hoyong terang, lamun salah bisa nulis. Kami wawuh jeung hukum mana.

Jadi akrab jeung sth, nyieun akrab ku kabiasaan, latihan, latihan. Jadi biasa, meunang dipaké. Jadi akrab jeung téhnik. Rem. Littré attests ka counter nu.

Wawuh ka qqc

Nu docu. N nyadiakeun conto single, Pikeun saeutik nu maca jadi wawuh jeung»ieu vast

About