Institute of the arab world: Puseur budaya, hiji partnership Perancis, nagara arab Unggal peuting di salapan, nu arab-basa anime dina aksara cahaya nu mashrabiya layar si adul IMA, nepi ka Unix désémber, dina kasempetan nu salametan tina basa arab. Manggihan program nu festival tina basa arab: Dicokot ti carita bener ti nu ngora Mohamed Assaf,»Penyanyi of Gaza,»ngabejaan carita kumaha jalma ngora ti gaza nyokot nya takdir di leungeun pikeun ngahontal na impian greatest: nyanyi Sex, dominasi, kolonisasi: skala global, tilu kecap nu motong jeung nu interwoven sapanjang genep abad lila jeung representations. Tina opat ka Unix désémber, ngagabung dina celebrations tina basa arab di IMA. Datang jeung hirup moment a babagi jeung kapanggihna, ngaliwatan bengkel, web-dokumenter ceuk Anjeun basa arab, tangtu bubuka, tarian, kaligrafi, bioskop, peran masarakat sipil di rehabilitasi madinah of Marrakech. Manggihan podcast kemis tina IMA tina unciné November dina Sora Awan IMA.

Buku-teater pikeun nyegerkeun dongeng iconic. Nawarkeun Christmas: -lima dina Emboutique geus ka tilu désémber: Peuting luar biasa pameran Kota millennia. Virtual tour of Palmyra, kalér kota Mosul, Kemis dua tujuh décembres jeung tilu janviers. Alatan kajadian di Paris, IMA bakal exceptionally ditutup dina saptu, nu dalapan bulan désémber.

Mangga munasabah urang pikeun kasulitan

Alatan gerakan sosial saptu, dalapan bulan désémber, sési ieu of storytelling jeung signing buku ieu ditunda nepi ka tanggal saterusna. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun alatan gerakan sosial saptu, dalapan bulan désémber, sési ieu of storytelling jeung signing buku ieu ditunda nepi ka tanggal saterusna. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun Diwangun jadi sarua Roma, Leptis Magna ieu disebut»Roma of Africa»ku bangsa Romawi sorangan. Pindah ka kapanggihna universal warisan kaancam: Kota millennia. Virtual tour of Palmyra, di Mosul, Dina kasempetan tina buku yén everyone geus saukur diterbitkeun dina subject, reflections from John Tollan jeung Nadim Gürsel kira-kira ka representations jeung imajinér diideuan ku Nabi islam bakal ngabagéakeun pangarang Elise Fontenay, saptu dalapan bulan désémber, keur maca buku nya rongkah perjalanan ucing Mosul Manggihan warisan beunghar dibagikeun ku budaya yahudi jeung muslim ngaliwatan tangtu cross diwangun ku dua kunjungan ka dua voices, di partnership jeung

About