Benjamin Barry hiji pariwara eksekutif jeung ladies’ man anu, meunang gedé kampanye, bets nu manéhna bisa nyieun hiji awewe ragrag di sunda jeung manéhna dina sapuluh poé. Andie Anderson nyertakeun ‘Kumaha’ pikeun ngéléhkeun ‘Kasabaran’ majalah jeung anu ditugaskeun pikeun nulis hiji artikel dina ‘How to Lose a Guy dina sapuluh poé.’ Maranéhanana papanggih dina bar teu lila sanggeus bet dijieun. Matthew McConaughey jeung Kate Hudson nu menawan babarengan, tapi maranehna teu bisa nungkulan How to Lose a Guy dina sapuluh Poé’ konyol premis jeung diprediksi naskah. OK, jujur kuring teu nyangka loba kaluar film ieu, keur a comedy layeut jeung sagala, tapi di ahir kuring sabenerna liked eta, enya eta hiji chick sintreuk, jeung enya sababaraha hal di jerona teu bener kajadian dina kanyataanana, jeung film keur jadi amis jeung lucu, ending geus bisa saeutik leuwih alus, tapi hithes jenis film sok boga hiji hal anu urang hoyong jadi béda, sagala di sagala sabenerna mah liked eta, jeung ngarasakeun ningali eta leuwih jeung leuwih deui. Kate Hudson ieu bener sparkling di nu caang ieu berjiwa comedy, jeung kuring keur hiji hoyong pikeun nempo nya leuwih di lucu komedi kawas ieu. Andie(Kate Hudson) hiji awewe ngora nu geulis nu hade keur awewe majalah disebut Kasabaran jeung keur dirina artikel saterusna, Andie geus nulis ngeunaan how to lose a guy dina sapuluh poé. Ben(Matthew McConaughey)nyaéta hiji pariwara eksekutif jeung manéhna ngajadikeun bet jeung babaturanana yén manéhna bisa nyieun hiji awewe ragrag di sunda jeung manéhna dina sapuluh poé. Tangtu, ieu dua papanggih silih jeung scam nyaéta dina. Andie bakal ngalakukeun nanaon pikeun leungit hiji guy jeung Ben baris ngalakonan nanaon meunang hayang, naon anu maranéhanana teu nyangka nyaeta dua di antarana bakal tumiba di sunda jeung nu séjén. Kuring mikir ieu lucu jeung menawan comedy layeut. Denok Kate Hudson méré gede kinerja, manéhna kacida hilarious. Kuring bakal méré How to Lose a Guy dina sapuluh Poé tujuh. Nyatana, kuring geus teu dimaksudkeun pikeun nempo film ieu — kungsi. Kuring teu kungsi ngadéngé hal anu alus. Tapi pamajikan mah nempo eta jeung liked eta. Hiji peuting manéhna bray kuring di mellow s. haté, jeung kuring diawaskeun eta jeung nya. Ngomong contrived mangrupakeun parnyataan nu ngahinakeun. Ngomong kitu téh umumna diprediksi pikeun kaayaan nu atra. Ieu téh hiji sapotong fluff romantic comedy wawuh ka pemirsa tina film heubeul. Tapi aya loba jelema anu KAWAS fluff, jeung terus terang, kuring mikir sigana urang bakal lalajo deui someday. Tulisan ieu aya kalana witty, mindeng lucu, jeung sometime tuur-clappingly hilarious, tanpa degenerating kana lengkep konyol. Kimia antara Kate jeung Mateus ieu gede, jeung pintonan maranéhanana éta naon dijieun film ieu naek di saluhureun si asa. Ulah runtah waktos anjeun jeung film ieu lamun anjeun keukeuh dina jero atawa wawasan kana truths universal — eta teu lumangsung’. Tapi upami anjeun hoyong waktu nu sae jeung menawan sintreuk, anjeun bisa ngalakukeun leuwih goreng. Benjamin Barry hiji pariwara eksekutif jeung ladies’ man anu, meunang gedé kampanye, bets nu manéhna bisa nyieun hiji awewe ragrag di sunda jeung manéhna dina sapuluh poé. Andie Anderson nyertakeun ‘Kumaha’ pikeun ngéléhkeun ‘Kasabaran’ majalah jeung ditugaskeun nulis artikel dina ‘How to Lose a Guy dina sapuluh poé.’ Maranehna pasti papanggih silih dina bar tur duanana nyoba pikeun meunangkeun naon anu maranéhanana hayang tanpa nyaho naon anu maranéhanana bener ngalakonan. Ieu téh salah sahiji funnier komedi romantis, lamun anjeun hoyong sababaraha laughs. Aya loba seuri-kaluar-tarik moments di ditu di dieu. Nu humor witty jeung slapstick, nu kuring cinta di komedi. Teu lalajo film ieu upami anjeun hoyong perenahna antara roman tapi upami anjeun hoyong boga waktu bener alus, mangka ieu téh film.

Eta sacara unrealistic jeung sakitan amis. Anu paduli? Film ieu pretends jadi euweuh leuwih ti naon eta dimaksudkeun pikeun jadi? Cahya comedy layeut. Saprak béntang kawas Cary Grant, Kathrine Hepburn jeung Irene Dunne, cahayana up urang bioskop layar di ‘s jeung film kawas Uih Bebeneran, bringing nepi Orok jeung Paporit Mah Pamajikan, Hollywood jeung tangtu film bade umum geus ditangtayungan husus tempat di hate maranéhanana pikeun Romcoms, screwballs jeung perang tina sexes komedi. Sarua jeung plot, Sarua guyonan tapi euweuh nu kurang guyonan jeung plot nu kungsi bakal balik kaluar ti gaya jeung bakal salawasna jadi nu sasuai dina umur nu mana wae nu atawa lokasi, naha jadi New York ‘s atawa New York dina poé hadir. Hollywood geus sok digawé dina dasar yén maranéhanana lengket naon geus usaha jeung diuji sarta geus dibuktikeun pikeun digawe, nu naha jeung plot leutik parobahan jeung rehash heubeul guyonan jeung kaayaan maranehna bisa reinvent film maranéhanana pikeun generasi anyar film buffs. Ieu ngaliwatan rumus ieu nu Doris Day jeung babaturan anu bisa neruskeun Romcom sajarah sakuliah ‘s jeung unggal salah sahijina kotak kantor winners. Conto anyar ieu bakal Turun jeung Asih dibéntangan Ewan McGregor jeung Rene Zellweger. Anu bisa teu ningali plot babandinganana ka Bantal Omongan atawa Lover Datang Deui? Can eta teu nyieun film ieu nu mana wae nu kurang nikmat. Urang hiburan perenahna di manéh urang palaku poé ngeusian kalungguhan gede aktor kamari jeung kumaha aksara jeung guyonan nu diadaptasi jeung ka dina backdrop of sty hirup abad jsb. Matthew McConaughey jeung Kate Hudson dijieun film ieu jeung impeccable komik timing jeung nikmat pintonan. Tangtu, jeung Goldie Hawn pikeun ibu, Hudson datang lempeng ti komik stock jadi kuring bakal geus kuciwa lamun manéhna gagal pikeun minuhan tangtangan, tapi manéhna teu. Sababaraha nya ungkapan raray jeung mannerisms ampir kungsi kuring yakin ieu mah ningali hiji heubeul episode ‘Seuri’ Ieu plot seemed cukup asli jeung salaku perang sex sacara komédi, maranéhanana kadang datang salaku alus salaku ieu. Deui, nu rumus ieu dituturkeun, jeung urang aya dina no ilusi kana naon hasil ahir bakal jadi, tapi lalampahan maranéhanana pikeun ieu tujuan pamungkas nyaéta naon we manggihan entertaining. Jenis ieu film geus populer pikeun tujuh puluh plus taun sarta maranéhanana kamiripan nu naon ngajadikeun eta jadi.

Gantina slamming eta

Lalajo sababaraha ngaheulaan jeung ngahargaan maranéhanana asal. Jadi ngahatur nuhun maranéhanana masih nyieun tipe ieu of film dinten ieu saperti dina hiji era nu ngancam ka jadi devoured ku action thrillers, petualangan implengan jeung moto ‘kuring up ieu jigana jadi ngan diversity ditinggalkeun di gambar gerak. Sadaya gambar jeung terjemahan nu gaduh hak cipta maranéhanana hormat boga kajaba nyatakeun disebutkeun

About