Saméméh bobogohan Jordanian guy, anjeun kudu nyaho, loba hal, salaku urang aya bit anu béda jeung dating ti paling nationalities alatan nilai urang jeung moral jeung masarakat. Urang nyokot keur bobogohan sacara serius, urang teu titimangsa pikeun fun urang titimangsa pikeun tujuan teu meunang kawin jeung settling turun sabab lolobana urang hayang boga kulawarga sorangan dina mangsa nu bakal datang, jadi anjeun kudu nyaho, yen lamun hiji guy nanyakeun anjeun kaluar di Jordan, manéhna geus pikeun sakabeh salapan yard. Bobogohan Jordanian bodo, manéhna baris sok ngurus anjeun jeung jawaban anjeun téks jeung telepon salaku gancang mungkin jadi anjeun bisa ngaharepkeun hiji isuk alus téks sok, manéhna komo teu balik kaluar tanpa letting nyaho jeung jenis nyokot idin ti anjeun, ku kituna anjeun teu meunang ngaganggu atawa ngalamun. Salaku ceuk saméméh, paling urang bakal hayang ngadagoan saacan nikah atawa sahenteuna lamun hal anu serius, jadi teu nyangka sex, urang nilai ieu meta salaku puncak hiji hubungan. Anjeun bakal pasti geus nempo kulawargana minangka hal anu penting pikeun anjeun pikeun meunangkeun nyaho eta, urang nilai kulawarga leuwih ti nanaon anjeun bakal kudu hormat eta jeung dibere nyaho eta pas mungkin husus indungna manéhna nyaéta hiji nu baris nyieun hirup anjeun anu alus atawa goréng jadi ati-ati. Jordanian lalaki nu reueus, maranehna pelindung pikeun kulawarga maranéhanana jeung mitra, anjeun bisa nyangka manéhna bakal tarung pikeun anjeun lamun jadi loba guy sejen kasampak di anjeun dina jalan salah, manéhna bakal nahan leungeun anjeun lamun anjeun leumpang di jalan jeung tahan anjeun cangkéng lamun meuntas jalan, urang bit a konservatif jeung pakean teuing, ku kituna manéhna bisa nyaritakeun anjeun ka ngarobah baju anjeun saméméh bade kaluar. Éta kabéh folks, kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun ieu nyokot, salaku nyaho manggihan mitra katuhu téh hiji hal gede, bobogohan Jordanian éta téh teu gampang, tapi lamun urang sunda urang sunda greatly jeung nyieun anjeun happy salaku loba we bisa, aya loba hal nu sarua pikeun naon Angelic Ratu nulis dina nya nyokot saperti mintonkeun kaasih di masarakat, hatur nuhun nominasi, ayeuna eta turn mah nyalonkeun: Sex a deal gedé. Kuring geus cukup mah jeung ex, kuring teu hayang nanaon ka teu jeung ditutup dipikiran awewe, geus teu sabenerna sex urang anu sakuduna pikeun ngalakukeun dina hiji LDR di tempat kahiji, jeung teu komo nu. Hayu urang nempo, kuring bisa jadi pelindung, pasti teu timburu, kajaba kuring ngadeteksi hiji hal cukup mahiwal anu bade di. Kuring teu bisa ngomong mah lumayan loba cocog sesa, sanajan bobogohan nu gadis anu ngan kieu kulawarga nya balitungan jeung teu boga pikiran nya sorangan, teu hal mah. Lamun kuring ieu gay, kuring pasti meunang hiji (aya urang gay di Jordan, tapi maranéhanana tetep seksualitas maranéhanana ka diri kuring mikir kawas nu LGBT di jawa barat utamana parades jeez nambahkeun sorry for the off topik. Anjeun nyoba nyieun sorangan leuwih pikaresepeun ka mojang. l mah geus tanggal dua Wétan Tengah lalaki tapi mangka saurang agnostik jeung lain salah nu ieu hiji Atheis. Kulawarga maranéhanana ulah omongan eta deui alatan maranéhanana jeung kapercayaan. Kuring peupeus nepi ka duanana alatan no. Kuring teu kapikiran saeutik jealousy tapi keur paranoid kuring selingkuh lain carita nambahkeun Enya, maranehna bisa, tapi kuring boga rasa cinta eta yén maranéhanana sok nunda kuring kahiji. Kawas nu kamari salah kuring tanggal, manéhna bakal ménta idin mah lamun babaturan hayang papanggih nepi dina poé anu sarua. Manéhna baris sok coba pangalusna anjeun ka jadi jeung kuring. Nepi ka kiwari kami masih addicted dahar kobza jeung Mandy béas duh. Metot Nyokot. Kuring teu kapikiran mimiti opat di sadaya tapi lima bisa pisan jadi masalah keur kuring lamun kuring tanggal Jordanian bodo. Sorry, tapi kuring teu bisa narima tangtangan salaku mah teu mikir kaula kreatif cukup pikeun nulis hiji Nyokot. Ayeuna kuring ngarasa leuwih alus Arab lalaki nu pelindung, mah bodo satengah Bahraini, jeung manéhna bener pelindung boh emotionally jeung socially. Jeung maranehna alus néangan. Kuring bisa nulis ngeunaan urang Iran teuing. Keur Jordanian sorangan, kuring bisa nyaritakeun hihi. Sanajan sababaraha hal kalawan nyata teu dilarapkeun ka dulur (kawas lain nanaon di dunya ieu ha-ha). Ogé manéhna ngomong yén Islam budaya sunda nu luntur jeung hayang ngadominasi jeung jahiliah maranéhanana jeung Selina ka dirina ‘kahayang ‘kuring teu ngarti sababaraha turki bro, eta jigana nu ieu dua katresna satuju yen nagara urang ngabandungan jeung nu urang tinggaleun jaman jeung hirup dina impian Tony Logam hihi manusa mah teu kapikiran eta pamadegan sorangan Tapi babaturan mah jeung nu naon perkara atoh Tony Logam kuring sabenerna teu mean urang atheis nu leuwih hade ti jalma Muslim. Kuring ka eta mah ngeunaan agama, nya éta ngeunaan anu urang milih jadi. Kuring teluh ngeunaan agama urang boga kacenderungan ka luhur bunuh kejahatan saperti perkosaan atawa pelecehan seksual, jadi bari sadaya ieu dosa, kuring questioned naha maranéhanana datang ti lolobana agama urang. Saprak eta geus nganggur teu jeung Allah atawa Allah, nya eta ngeunaan keur hiji manusa alus. Kuring ngan teu kawas lamun urang muji agama mah éta téh hiji tempat jeung pinuh malaikat atawa eta brings ngan goodness. Sedih, utamana di nagara mah jalma anu aya agama nu lolobana zealots, teu jalma-jalma anu weruh naon buku nu bener ngomong atawa teu jeung ieu téh saukur goréng. Ieu téh sedih sarua di Wétan Tengah teuing jeung kuring ka paling Muslim jalma anu pegat di jalan éta. Selina Kyle_ éta katuhu miss Selina, tapi jalma saperti teu agama urang, teu unggal jalma anu nyebutkeun yén manéhna a Christian atawa muslin sabenerna, alus real agama jalma nu teu bener hade ku buku ajaran anu langka pisan, kalobaannana nu penjahat ngagunakeun buku suci ka commits maranéhanana galak meta dina ngaran agama jeung maké éta salaku panutup jeung panyalindungan jeung hiji magnet pikeun narik deet urang pikeun ngalakukeun naon anu maranéhanana hayang jeung teu naon allah hayang, tapi maranehna nyieun eta ngabayangkeun nu sipatna ngalakonan bakal allah, MEUNANG ETA Abilene, anjeun bener, urang kudu diajar ti kasalahan urang nu urang teu di jaman baheula supaya urang bisa nangtukeun mangsa nu bakal datang urang jeung nyieun eta leuwih hade for everyone. Tony Logam leres amin jeung nu bro Sadaya kuring bisa ngalakukeun ngan pikeun solat pikeun ladies ieu sabab dear ka kuring. Jeung unggal séjén mahluk manusa Bisa Allah nungtun urang kabeh Aww hatur Nuhun MS anon Anjeun nice jeung jenis. Kuring ngaharepkeun anjeun manggih jalma gede pikeun anjeun upami anjeun teu acan geus Ha-ha kurawa dina Dinten, mah ieu pamikiran ngeunaan anjeun Nu anjeun nu sarua pink anon anu terus nyebutkeun yen kami lele. Leres, ieu mah euy wondering lamun anjeun bade pikeun nulis mah nyokot ngeunaan lima hal nyaho lamun bobogohan lesbo Hampura lamun kami disturbing anjeun Ibu Pamadegan Boga. Kuring ngan hayang nyusahkeun Abd. Abilene anjeun hoyong kuring pikeun nyokot dendam. Oryx Oke upami anjeun ngomong kitu. Tungguan menit, anjeun lesbo teuing. Ulah jadi timburu, kuring moal maok Abdula ti anjeun Oryx nya eta alatan janggot. Ieu teu deal gedé, Abdula dipaké pikeun gawé di sirkus, manéhna nu bearded nona MS anon kuring ragu anjeun bisa nanganan kuring butterflyfishes kuring heran teuing, manéhna sieun pikeun mintonkeun nya diri Oryx kami teu lesbo, jeung kuring rada teu kudu ngabuktikeun eta mah bisa ngabuktikeun anjeun teu tiasa ngadamel manusa jiga kuring kami teu lesbo, naon anu anjeun hayang kuring pigawé pikeun ngabuktikeun yén. Oryx Leres, Abdula mangrupakeun muka buku ka kuring, kuring nyaho sagalana kira-kira nya, sarta manéhna teu nyaho kumaha kuring nyaho, meureun kuring ngaraos Genie dina botol nya kuring nyaho anjeun geus lesbo, anjeun ex-kabogoh ka kuring, anjeun nyaho, yén rusia gadis, manéhna ka kuring anjeun dua papanggih dina t. A. T. u. konser di St Petersburg, goréng teuing anjeun ditipu dina dirina jeung nu turki gadis, anjeun lesbos nu jadi slutty ?? Hahaha kuring kungsi kungsi kabogoh. nah anjeun ngan nyieun ieu nepi atoh jadi kuring bisa ogé boga kabogoh jeung curang dina nya ad Ogé maén miss Abdula, ngagunakeun karunya kartu, urang sadaya nyaho anjeun geus kebat of girlfriends di seluruh dunya Hamah MS anon Atoh, anjeun teu bisa ngan tetep nyebutkeun hal tanpa bukti, salaku kuring keur hiji manusa Anjeun teu bisa mungkir éta, kuring keur teu maen karunya kartu, kuring teu apal kami PANAS sarta narik komo boh genders, lamun kuring hayang jadi kabogoh kuring bakal meunang hiji gampang Abdula mah dear, anjeun nu nyumput buktina kacida alusna ti kalolobaan urang, tapi kuring bisa maca anjeun kawas an muka buku Batur sacara ngabogaan ulang a ayeuna. Ogé happy birthday batur. Di mana urang d pihak dina.

Bisa alhamdulilah batur. Hehehehe anon anjeun teu nyaho kuring di sadaya. Kaluar ti nyumputkeun atawa anjeun teuing scared. Jeung kami nikah ka GUY. Teu lesbo kuring teu kawas awewe mah geus dibuktikeun yén anjeun geus lesbo, lila waktu ka tukang, teu inget. Meh, kuring teu kawas repeating sorangan. Lamun kuring éta hiji manusa, anjeun teu kawas kuring, tapi saprak anjeun kawas kuring, kuring nyaho anjeun geus lesbo, ngabalukarkeun lesbos cinta katresna, di dieu kang sejen bukti, undeniable logika Anjeun teu bisa ngabuktikeun eta jeung mah kawas whomever mah kawas. Kuring bisa jadi babaturan jeung katresna ngan aya daya tarik pikeun eta. Manéhna téh guy ayeuna eureun keur hayam jeung datang kaluar tina nyumput jadi urang bisa nempo sadaya nu anjeun. Ngakuna Abilene mah teu kudu neukteuk off sirit anjeun ngabalukarkeun éta ngan hiji kabayang, sadaya I kudu ngalakonan nyaéta pikeun nyokot tali off

About