Kahiji, kuring Celine, kuring cicing di Saint-Benoît. I am a wanoja ngora geulis dua-opat taun, nu dearest hayang papanggih hiji guy pikeun hubungan serius. Dina kanyataan, kuring megatkeun pikeun narik leuwih, eureun madness jeung méré harti sabenerna mah hirup. Jeung kuring mikir hal pangalusna pikeun ngalakukeun dina arah ieu papanggih hiji guy siap bunuh. Jadi kami teu néangan hiji lalaki anu kuring bakal mertimbangkeun jadi hiji tante pikeun amourettes tanpa poé saterusna. Naon kuring keur néangan éta téh hiji pisan serius komitmen jeung bakal ngakibatkeun pangwangunan hiji imah. Tangtu, kuring hayang man a anu weruh naon manéhna hayang, anu teu sieun nikah. Leuwih ti éta, kiwari dimungkinkeun kudu boga alus pakasaban stabil. Tapi, kuring bakal titik embarrassed lamun manéhna geus boga anak. Ku alatan éta, kuring teu hayang ka datang ka kuring, putting eta dina pikiran yén manéhna ngajalankeun kana hiji lila-abadi hubungan. Kuring nyieun kaputusan pikeun narik leuwih sanggeus nyieun kasaimbangan lambaran hirup mah. Dua puluh opat taun, kuring manggihan yén ieu négatif. Dina kanyataan, kuring spent sadaya waktu mah nyieun fredaines. Ieu sadaya waktu jeung guys di klub peuting jeung kuring ngalakonan sakabeh kebat barang teu pantes. Pisan ieu mah sadar salila sababaraha taun jeung kami bagja boga gancang dipikaharti nu eta bakal ngakibatkeun kuring euweuh. Jeung nu, mah ngahutang eta pikeun sababaraha babaturan mah anu geus turun kaluar ti nightlife sanggeus anjeun geus kapanggih nu gede sunda. Ieu méré kuring asa jeung kuring percaya mah pangeran menawan kaluar aya nungguan kuring tempat.

Jadi tangtu, ninggalkeun kuring talatah jeung urang moal papanggih di St. Pius

About