Di handap ieu hiji video dredge commented kuring ditilik jeung dikeruk gadis anu ngarasa kagoda jeung ka kuring ‘hampura kuring boga kabogoh, kuring keur di pasangan’. Ngabejaan ka kuring dina komentar anjeun naon nu bakal dilakukeun. Dina sagala hal kuring teu kawas eta jeung kadang eta mana. Ogé. Eta kudu dicatet yén katresna salaku pasangan ieu teu hal mah. Aya nyatu bébas awewe di Perancis jeung sakuliah dunya. Aya nu keur bobogohan loka, jalan, klub jeung bar ka daya tarik pikeun awéwé séjén deui jeung deui.

Pace Saméméh ieu teuas keur kuring. Kuring meunang fed up of grind jeung awewe. Panik pikeun hiji pasini. Teu wani nyarita kaluar pikeun nepikeun.

Éta sadaya sajarah kuna

Ayeuna kuring bakal ngalakukeun naon kuring hayang. Kuring boga hiji kabogoh anyar saban minggu lamun kuring hayang. Jeung kuring geus loba rusiah gila naon Kuring cicing jeung awewe. Big fan tina manga, kuring coba dina unggal video mah nyieun nu leutik unggeuk. Anjeun bakal manggihan eta basa aranjeunna keur nyumput. Ayeuna mah aft nyaéta pikeun mantuan lalaki anu masih berjuang-gawe kuring salaku kuring digawé. I ngajar eta kumaha pikeun ngolo-ngolo kawas hiji gentleman jeung kelas, elegance jeung hormat, dina sesi asah nu kuring méré atawa dina kursus-kursus online nu kuring méré. Hiji hal nyaho, ulah salempang, lamun dojaan game a, anjeun moal jadi kaulinan

About