Ieu dikonfirmasi hotel klub jeung tari tempat nu anjeun bakal manggihan gadis to date. Teu kasampak dina lalampahan panaséhat atawa situs review séjén sabab nu teuing cluttered jeung resensi dicampur ngeunaan jalma anu aya dina vacations kulawarga. Dina jelas, ieu tulisan téh dirarancang pikeun guys tunggal anu hayang papanggih katresna for cinta. Ieu mangrupa daptar tempat boh kuring geus diuji atawa urang mah geus nyaho. Aya, lalaki di Dubai.

Nu hartina iwal mun mawa gadis anjeun sorangan jeung anjeun aya. pikeun hiji ratio guys jeung katresna. Chicks nu hésé cukup sacara umum, flighty, fickle jeung muter kaulinan. Nambah onto ieu menyimpang gender babandingan jeung, kumaha bisa bersaing lamun anjeun geus jalma odds. Upami anjeun gaduh patarosan — ménta. Nanya lamun anjeun bade hiji hotél atawa anjeun hayang papanggih husus kabangsaan awewe. Nanya lamun hayang nyaho ngeunaan hiji tempat nu tangtu. Kuring teu nyaho unggal klub di Dubray, tapi kuring nyaho nu leuwih patut bade. Upami anjeun hoyong pikeun manggihan gadis friendly hotel pikeun anjeun papancangan atawa jangka panjang kabogoh balik dieu: Green hotél di Dubai daptar. Jigana Dubai nyaeta tempat éndah, kuring hormat rasa maranéhanana moral ka arah awewe jeung mahasiswa itb maranéhanana ngubaran sémah maranéhanana. Tapi, beda antara séjén nagara Wétan Tengah jeung Dubai nyaeta wates rineh kagiatan dina kaayaan Muslim hukum nu bisa ditolerir pikeun urang asing, pikeun ayeuna. Nightclubs, pakean gaya, inuman, katresna, komo daging babi. Lamun kalibet dina ieu jadi wijaksana (kuring, kuring ngan bakal ngeunaan miara pasamoan katresna). Salaku nu nganjang a anjeun teu kudu kalibet dina nginum kaleuleuwihan. Kuring teu percaya di nginum atoh upami anjeun keur néangan asih bakal ngalieurkeun anjeun. Oh, jeung hiji hal deui, teu ngomong nanaon bad ngeunaan Quran, Allah, Islam atawa Sheikh.

Jadi hormat tamu

Kuring teu nyarankeun sareng pangrojong renting a gadis for cinta. Kuring nyarankeun sadaya ngaliwatan loka ieu manggihan awewe keur bener cinta jeung nikah. Kami teu hiji Muslim, tapi kuring teu ngarti jeung hormat modestly Islam awewe. Kuring hayang Kulon awewe behaved leuwih kawas awewe Muslim, anjeun bisa dibayangkeun kumaha harmonis masarakat urang bakal. Aya loba wisata katresna, tapi, nu masih kénéh teu ngajawab masalah anjeun cara pikeun manggihan gadis di Dubai.

Di dieu téh deal

Anjeun nu dasarna di tengah gurun panas jeung aya chicks jeung sababaraha tangkal. Mah teu paduli lamun anjeun keur tinggal di hiji hotel bintang lima jeung dua bellhops nangtung kaluar panto anjeun sareng cai dua puluh opat tujuh lamun aya akal supply katresna milih ti keur bobogohan, naon alus nya. Kuring rada bakal diuk dina bangku taman jeung hiji mojang geulis nyekel leungeun, maca buku handapeun ngiuhan héjo subur tangkal ti linggih dina hiji singgasana emas sorangan. Euweuh leuwih hade dina hirup ti keur di bandung. Kumaha ékonomi salajengna deepens katiisan di Dubai Éta téh hiji tempat pikeun dudes. Dubai nyaeta Alaska Timur Tengah. Hiji tempat ka tempat gawé mana relatif gajih dibandingkeun balik deui ka imah (India) jeung ngarasakeun alam, tapi teu tempat awewe gravitate ka. Ieu téh hiji manusa tempat. Maranéhanana bisa rarata jalan jeung emas, tapi lamun maranehna teu narik bikang pikeun ngarobah ratio kota dina hiji kecap, hiji tanah gurun. Lamun anjeun ménta kuring awewe hiji-hijina hal di bumi ieu patut ngarasakeun, sadaya bentuk sejen tina aktivitas jadi droll jeung sagawayah. Jadi, paradox teh nya kumaha anjeun karya jeung muter dina Dubai lamun anjeun teu bisa ngarasakeun awewe. Awewe nu dirancang ku hiji juta taun ka hareup évolusi manusa pikeun méré pelesir ka lalaki dina sadaya tingkat. Anjeun teu bisa ngaganti nu jeung nice hotel jeung soré jet ski. Dubai fountains atawa Burj Khalifa atawa Burj Al Arab towners nu trivial folly dibandingkeun unggul hiji mojang geulis jantung jeung belanja hiji soré jeung nya di park. Kuring pribadi hirup di hiji kota wisata di hiji Pulo. Unggal poé kuring bisa nempo loka gede, tapi anu paduli lamun kuring datang ka imah ti karya jeung teu boga pamajikan mah. Eta kabeh mangrupa hartina jeung kosong. Lamun anjeun aya tunggal jeung digawé di Dubai atawa iinditan ka aya, boga rencana pikeun manggihan hiji awewe atawa anjeun bakal jadi ngalamun, tunggal jeung depresi. Pamanggih Dubai nyaéta cemerlang. Eta ieu pikeun narik minyak moneyed investor jeung panghasilan disposable jeung nyieun hiji hal kawas Disneyland pikeun sawawa, jigana leuwih kawas hiji Rajana atawa Ibiza pikeun VIPs. Beunghar Arab financiers partnered jeung pausahaan konstruksi jeung diwangun a city pikeun set jet riungan. Pikeun maranéhanana anu geus duit anjeun bisa bungee luncat jeung skis jet jeung real ski, jeung dining rupa. Jalma ti sakuliah dunya nu intrigued ku dunya Arab jeung ieu téh tempat maranéhanana bisa ngalaman hal eta. Ieu hiji percenters boga duit jeung katresna. Ieu téh lain kuring keur ngobrol ngeunaan, teu loba katresna, husus pikeun jalma anu hirup jeung karya nu aya. Budak awewe jeung lalaki di Dubai atawa ngan gajih low. Teu mikir real budak jeung harems, ngan gajih low. The economics of Dubai sacara karaharjaan geus diwangun off toil teuas-gawe India. Sababaraha ngagambarkeun eta ampir salaku budak kawas kaayaan. Ieu téh teu bener pinuh. Tapi, naon anu bener nyaéta pagawe jauh ti imah jeung teu boga katresna. Kuring datang ka imah ti karya jeung kuring boga pamajikan mah ngangluh. Ieu guys boga salah. Maranéhanana hirup jeung ngimpi of pasamoan gadis nyieun maranéhanana kanyeri dina panas sarta digawé leuwih lumayan. Gadis pikeun ngosongkeun eta tina ieu perbudakan. Nu masalah jeung non-Arab awewe nya nu awewe, lolobana rusia jeung Ethiopian sarta ogé India bagian tina trans-Ecosystem jaringan (tempo dokumenter Dubai: Peuting Rahasia) karya ampir salaku budak katresna diri. Loba Indian Pakistani katresna nu jaded alatan teuas realities tina kahirupan maranehna digawé dina. Maranéhanana datang ti handap kelas jeung di dieu pikeun nyieun salaku loba duit sabab bisa jeung indit imah. Tapi, aya nu ti waktu ka waktu intan di kasar, real Spinderella sacara. Masalah ieu ekonomis hartina dictates hiji patung jeung kabebasan relatif di dunya ieu. Eta teu bener lamun anjeun aya spiritual teu aya hiji bisa nyokot anjeun kabebasan ti anjeun. Can di ieu dunya ékonomi ngajadikeun jelema karya jeung kalibet dina kagiatan maranéhanana biasana teu tangtu.

Ieu ngawengku karya

Patarosan timbul bisa mawa anjeun papancangan atawa jangka panjang kabogoh kana hiji kamar hotel. Kumaha lamun anjeun minuhan hiji gadis di Dubai, nyebutkeun ti nagara sejen atawa lokal, naon aya aturan ngeunaan dating nya. Resolusi ieu dua kontradiktif pamanggih gumantung kana manager hotel. Eta kabeh mangrupa ucing jeung beurit game mana hotel kaamanan bakal kasampak cara séjén lamun manajemén hayang eta. Ieu mah hiji manager méwah resort hotel. Kuring teu apal kumaha ieu hal digawe. Salami mintonkeun masarakat kasih sayang anu hormat jeung normal aya teu masalah. Maktoum mangrupa hiji portal online di UAE bobogohan jeung cinta jeung nikah balik dieu encephala. Maktoum, eta geus an interface inggris. Jadi hormat salaku mah mikir paling jalma ieu keur néangan asih rido. Kuring keur teu saratus thrilled jeung loka ieu salaku mah mikir eta geus mayar komponén nu ka eta. apewomen Ieu téh hiji loka nu gede pikeun pamahaman Dubai awewe. Ulah spam loka ieu, rada maca eta dina tarjamahan passively jeung meunangkeun jeung ngarti naon Islam awewe nu kawas. Ieu téh jujur muka loka pikeun UAE katresna, teu pikeun galecok sareng maranehna jeung pasamoan eta atawa poto eta, tapi leuwih pikeun ngarti eta. Lamun saha ngabogaan patarosan atawa hoyong tambahkeun ka daptar mah tina tempat pikeun papanggih awewe di Dubai hayu atuh urang nyaho. Upami anjeun hoyong pikeun nepikeun pangalaman anjeun hirup jeung gawe di Dubai ninggalkeun comment hiji. Lamun anjeun aya hiji gadis iinditan atawa nu hirup di, mangga ninggalkeun comment hiji. Kumaha baraya aya nu ka anjeun, kuring kudu hiji babaturan alus, jadi lamun nu mana wae nu anjeun hoyong a babaturan bener meureun Dubai gadis pikeun cinta nulis kuring. Nyium dina biwir, peck dina macana. Lemes nangkeup nu ngajadikeun anjeun ngarasa minggu, ieu téh hayang naon atuh, ieu naon atuh hayang. Ngan pikeun nu hiji haneut lemes nyium mah ti bandung, ti sobat kuring ti hiji mah cinta sampe ahir, tapi anu gadis ieu kuring nyarita jeung impian Nu babaturan mah masih bisa kapanggih Jeung can ngadagoan kuring manggihan mah hiji cinta sajati Nu salawasna kuring bakal jadi kabeungkeut email kuring atawa di Dubai. Nyium dina biwir, peck dina macana. Lemes nangkeup nu ngajadikeun anjeun ngarasa minggu, ieu téh hayang naon atuh, ieu naon atuh hayang. Ngan pikeun nu haneut hiji lemes nyium mah ti bandung, ti sobat kuring ti hiji mah cinta sampe ahir, tapi anu gadis ieu kuring nyarita jeung impian Nu babaturan mah masih bisa kapanggih Jeung can ngadagoan kuring manggihan mah hiji cinta sajati Nu salawasna kuring bakal jadi kabeungkeut

About