Ngadangukeun Emma, salah sahiji ahli basa tina bongkok, nerangkeun kumaha pikeun diajar basa leuwih éféktif. Papan utama: hatur Nuhun ka offline mode bongkok, anjeun bisa diajar komo lamun anjeun teu boga aksés ka Internet atawa jaringan Wi-Fi. Anjeun ngan perlu pikeun ngundeur palajaran anjeun sateuacanna, jeung mawa laptop anjeun jeung anjeun. Learning basa online, anjeun bisa nepungan batur ti sakuliah dunya.

Anjeun bakal diajar leuwih gancang. Anjeun bisa diajar hiji menit per poé atawa tilu menit per poé ti waktu ka waktu.

Anjeun bisa milih mana jeung lamun anjeun hoyong pikeun diajar

Manggihan solusi nu bakal ngaktifkeun anjeun pikeun nyieun paling kamajuan. Nyokot bongkok jeung thee, jeung nyokot kauntungan waktu bébas anjeun pikeun diajar, anjeun ngalakukeun nu kiwari keur kopi, atawa anjeun ngadagoan babaturan.

Anjeun komo bisa make eta ku jalan gawé

Ngan saukur undeuran palajaran anjeun sateuacanna jeung diajar ngaliwatan mode offline

About