Ayeuna, hayu urang pindah asup pikeun kapanggihna maranéhanana sagala rupa wangun. Di dieu tujuan moal nyieun manéhna inget, eta bakal jadi teu teuing hésé. Ieu lengkah bakal lumangsung saterusna dina whiteboard. Di dieu, urang ngan saukur bakal mintonkeun nya visually kumaha hurup ieu ditulis di awal, tengah, jeung ahir kalayan bantuan vokal. Kahiji sakabeh urang bade ngawangun peta anyar jeung warna cadar waktu ieu. Urang kudu opat daun warna yen urang bade melu di satengah pikeun meunangkeun dua dalapan buah rectangular. Dina ieu rectangles, nu bade nulis tilu kali surat jeung unggal vokal anu béda. Ieu téh kumaha urang nyebutkeun karya sireum, step by step, pikeun maju ka éndah ieu hasil, nu salah nempo anak anjeun maca nu mulya al Qur an. Masha Allah, poe, minggu, bulan karya, tapi aya eta, putra mah ayeuna weruh aksara jeung sora maranéhanana di fingertips anjeun, atawa rada dina tungtung létah. Ayeuna urang bakal pindah asup pikeun barang serius.

Urang saterusna kagiatan anu bade jadi saeutik leuwih hese pikeun ngahontal, dina bentuk kaulinan, mana pentingna ngalakonan leutik sesi, ku kituna teu jadi teuing burdensome pikeun manéhna. Anjeun kudu manggihan unsur nu motivates jeung karya pangalusna dina anak anjeun. Comfortably anak anjeun, rupa pikeun tabel pikeun dimimitian palajaran kahiji maca. Kahiji latihan baris dipaké pikeun nempoan sagala palajaran saméméhna jeung bakal familiarize sareng sedeng anyar ieu. Ngamimitian ku nulis aksara tina abjad nu hiji dina hiji waktu, nanyakeun ka manéhna naon surat nu geus ditulis. Ieu kudu jadi angin ngahiliwir pikeun manéhna. Anjeun bisa nulis ngaranna dina kénca luhur meja jeung napelkeun hiji titik unggal waktu nu geus manggih jawaban alus, maranéhanana kawas pikeun earn titik. Ayeuna, urang nulis contona hurupjeung dina baris anu sarua, kuring nulis surat, awal, tengah, jeung ahir ku nambahan foném vokal jeung ninggalkeun hiji rohangan di antara maranehna. Saterusna, kuring nanya ka manéhna malikan atawa maca lamun manéhna atawa manéhna weruh. Naon anu bakal we méré salaku maca:»BA-BI-BOU».

Sedengkeun pikeun kartu, tapi dina méja

Ulah resep ieu keur sakabeh surat. Ayeuna, manéhna weruh kacida alusna sora aksara jeung yén manéhna geus wawuh jeung sababaraha di antarana dina cara nu beda-beda tulisan, urang bakal nulis aksara jeung luang ngan di handap napel ka ngabentuk kecap dua jeung tilu suku kata. Balik lambat pisan, nyieun anjeun ogé, manéhna geus assimilated well, ulah loba pangulangan jeung latihan. Dina ieu pangajaran, aya loba kombinasi mungkin. Boga manéhna maca ieu kecap jeung ngasupkeun salaku anyar aksara. Palajaran ieu nyokot loba waktu, utamana salaku éta ogé dina waktu ieu, urang bakal nyieun manéhna manggihan tilu vowel panjang. Urang mimitian deui, atawa terus jadi anjeun hoyong. Eta dijieun manéhna manggihan tilu anyar vowel panjang jeung anyar maranéhanana sora nu ngalegaan. Anjeun nyaho metoda ayeuna, sagalana kajadian di tabel. Nulis huruf»BA»jeung vowel panjang»ALIF»jeung»BA»jeung vowel panjang»Waw»jeung»BA»jeung vowel panjang»ka TUKANG»jeung nanya ka manéhna malikan. Di awal, ieu latihan jeung kecap téh hésé pisan pikeun manéhna, sok nulis turun kecap pisan gampang maca jeung ngucapkeun gampang, waktu nu geus meunang dipaké. Ngarti, di dieu anjeun baranahan naon anjeun manggihan dina buku diajar maca arab, ngan sakadar nu kajadian di meja jeung anjeun simplify latihan jeung nambahkeun leuwih kombinasi anu cocog pikeun anak anjeun. Dina kacindekan, pikeun diajar kumaha carana maca arab anak saméméh genep taun, butuh kasabaran, a imajinasi saeutik, alus metodologi jeung saeutik pedagogy. Tapi di luhur sagala kudu gede jeung éndah obyektif:»nu barudak urang diajar sakabéh

About