Kuring indit ka Dubai mindeng jeung abdi hoyong nyaho nepi ka mana lokal katresna rampak kaluar. Ngan tempat tiis kuring geus manggihan nyaéta Handap Rock, tapi lolobana wisata. Kuring indit ka Dubai mindeng jeung abdi hoyong nyaho nepi ka mana lokal katresna rampak kaluar. Ngan tempat tiis kuring geus manggihan nyaéta Handap Rock, tapi lolobana wisata. Ngan ku sabab henteu maké abaya deui teu mean maranehna teu di bandung. Geus jarang, tapi aya mah geus kaluar jeung loba saméméh. Mah junun ngobrol ka hiji, tapi manéhna ieu cukup isin.

I noticed nu lolobana waktu, ieu guys, anu dipaké ka kasampak di kuring Allah ngaheéat ratu, arab katresna nu jadi ustadz. Maranéhanana ngabogaan leuwih tarik batan bodas chicks peletakan taranjang dina basisir coba wae hotel bar di Deira atawa Bur Dubai sarta anjeun bakal manggihan loba ‘hade’ katresna anu bisa jadi salaku lokal salaku anjeun disusun pikeun mayar. coba wae hotel bar di Deira atawa Bur Dubai sarta anjeun bakal manggihan loba ‘hade’ katresna anu bisa jadi salaku lokal salaku anjeun disusun pikeun mayar.

Hate mayar

Urang kudu runtah urang énergi jeung duit. kalori anu pohara mahal ayeuna poé.

Katresna geus nganggur leungit

Maksudna mah maranehna bakal jadi seger deui sanggeus sababaraha menit. Tapi sanggeus sanggeus hanky punky, sél otak lalaki indit ka sare. Kusabab kitu urang sok fee tunduh sanggeus s.e.x.DK, ulah u nyaho naon kami mah ngobrol kira-kira. Ku ngadatangan jeung maca loka urang anjeun ngaku yen sagala tulisan dijieun pikeun panglawungan ieu nganyatakeun pamadegan jeung pamanggih pangarang jeung teu pangurus, moderator atawa webmaster (iwal pikeun tulisan ku ieu jelema) jeung ku kituna teu bakal dilaksanakeun nanggungjawaban kana sadaya

About