Papanggih a man gancang bisa jadi leitmotif hirup. Naon hiji nyaeta néangan baé nepi ka ahir hirupna, hiji jalma méakkeun waktu nu sae hiji peuting, atawa tipe séjén nu mana wae hubungan. Jadi di dieu nu saeutik pituduh nu nyaho nepi ka mana pikeun nepungan hiji lalaki. Di dieu mangrupakeun tempat dimana loba jalma kawas indit ka unwind sanggeus hiji poé teuas, atawa méakkeun hiji nice peuting luar di jeung sorangan. Ku alatan éta, bar jadi tempat pikeun papanggih a man, atawa komo lalaki. Tapi teu nyokot kalolobaan waktu nu ngandelkeun hiji-peuting-nangtung. Naha. Salaku alkohol ngalir kawas cai jeung nuju ka ngarobah visi nu hiji geus séjén, tapi ogé ka désinhiber. Dina pondok, hayu urang waspada ieu pasamoan tempat gampang mana tomorrows anu sering nguciwakeun. Salila menari bar, nightclubs nu teu ragu tempat pasamoan. Urang tari jeung nu teu dipikanyaho (e) s, hiji inuman, atmosfir subdued jeung upbeat. Naon pesona paling tahan. Tapi saterusna deui, nya eta anu hese balik leuwih peuting, sabab antukna eta mindeng manggih sorangan nu poé saterusna di sisi hiji teu dipikanyaho nu hiji mah boro emut. Upami anjeun keur néangan hiji pasamoan hiji peuting, internet tanpa ragu nu kalawan cara anu pangalusna pikeun manggihan kabagjaan anjeun. Sabab sagalana ieu leuwih gancang. Ngobrol jeung muhrim, talatah dina hiji forum atawa komo hiji talatah di ahir loka pasamoan, jeung pasini dijieun pikeun malem sarua. Perlu ngan saukur teu poho ka jadi jelas naon anjeun néangan jeung teu loba teuing pak saméméh pasamoan pikeun nyegah nu mana wae nu disappointments. Tapi internét ogé bisa mantuan anjeun manggihan jarang pearl. Éta ngan hiji hint of kasabaran sprinkled jeung bit tuah jeung kajujuran ti dua sisi. Keur bobogohan serius, leuwih milih loka serius jeung diarahkeun ka arah rapat dina raraga méré anjeun maximum mungkin kasempetan. Naon bisa jadi leuwih alus ti tempat di mana hiji spends paling poé-na pikeun manggihan asih. Di turn copier, mesin vending, kantin atawa di juru roko, salaku loba tempat di mana kuring bisa nyumputkeun hiji mate jiwa. Kauntungan tina ieu nyaéta nu bisa nyokot waktos anjeun (teu loba teuing pikeun anjeun teu leungit) leuwih apal ngeunaan jalma jeung masang complicity. Sajaba ti éta, anjeun bakal tuluy jadi bisa moan dina chorus kana boss anjeun, iwal mun manéhna nyaéta happy kapilih. Sajaba ti éta pikeun minuhan a man di gaw mindeng bisa ngakibatkeun hubungan disumputkeun jeung jadi lada. Anjeun nu single parent, jeung hoyong ka minuhan batur, tapi anjeun teu boga hiji menit pikeun anjeun pikeun rapat. Naha teu nyokot katingal di urang nu tempo unggal poé jeung barudak anjeun. Statistik, aya pasti hiji single dina loba nu. Ieu téh cukup pikeun muka panon. Sajaba ti éta, barudak nu hiji topik diskusi anu kapanggih pikeun ngamimitian paguneman, atawa ahir taun mintonkeun looming. Anjeun teu bisa atawa teu hayang balik kaluar sorangan jeung teu resep teuing riungan, you don t have barudak jeung taya sahijieun kudu di karya.

Papanggih babaturan sobat anjeun (e) s. aya geus pasti dina loba batur jeung saha anjeun bisa nyieun hiji leutik ahir jalur, atawa komo leuwih. Kauntungan tina ieu téh yén anjeun bakal sahenteuna boga pangaweruh dina umum. Jeung saterusna, babaturan anjeun, babaturan (e) s bisa jadi pinuh ku qualities anu henteu. Jadi, jeung sagala gagasan ieu tempat papanggih batur anjeun kudu méakkeun kurang soré sorangan di hareup turnip ka tv. Sabab nu hiji peuting dua, ieu téh jadi loba nu leuwih hade hatur Nuhun pikeun sadaya anjeun nasehat nu urang condong poho, kuring nunda sakabeh kontak di tulisan jeung kuring ngaharepkeun pikeun muka jalan éta. Geus aya, kaula bade nyoba ngajalankeun jeung nyokot leuwih waktu jadi undressed salaku mindeng mungkin jeung dina sagala kaayaan, sarta ogé indit leuwih ka arah batur lawanna, sarta ogé weruh kumaha pikeun nyebutkeun no ka jalma anu nawarkeun kuring rineh, nu kuring teu kawas salaku ka satengah. Salam ka sadaya kuring keur néangan hiji manusa pikeun nyieun hirup mah te jet aya barudak kami cina jeung anjeun kuring, kuring bakal kawas pikeun ngalakukeun saeutik kasaksian. Kuring papanggih hiji mah urut hiji peuting dina kareta. Kuring indit ka pagawean. Kami diuk rupa pikeun nyanghareupan, sarta manéhna mimiti ngabahas jeung kuring.

Hal ieu pisan lucu

Éta téh ka manéhna nu ieu mah draged salaku mah kaanggo pisan jarang nu teu dipikanyaho. Kakara sababaraha kecap pikeun ngabagikeun sareng anjeun pangalaman mah. Memang bener yén dina kotak ngajadikeun eta gampang rapat. Kuring bakal ti jaman ka jaman dina kotak jeung eta anu sok pelesir iwal kuring teu nyaho naha nu encounters kaula dina kotak, teu kungsi lila

About