Masalah: anjeun teu nyaho di mana papanggih awewe anjeun sabenerna hayang tanggal, jadi anjeun tungtung nepi di sagala tempat anu salah. Solusi: angka kaluar naon jenis awéwé anjeun hayang papanggih jeung indit ka tempat di mana maranéhanana rampak kaluar. Ieu pendekatan ieu teuing simplistic? Teuing kabur. Jieun maca jeung urang gé mupus sadaya up for anjeun salaku urang ngajelaskeun tempat pangalusna pikeun minuhan single awewe boh pondok jeung hubungan jangka panjang. Dina hiji sisi catetan, lamun anjeun bajoang jeung approaching jeung pasamoan awewe alatan kaéra, kahariwang sosial, atawa sieun tampikan, jadi, pastikeun pikeun ngundeur»Kumaha Nungkulan Kaéra jeung Kahariwang Sosial». Eta sacara ratus haratis sareng nu karya keajaiban.

Dulur urang di dunya dating pikeun hiji dua alesan: pikeun manggihan pasangan boga jangka panjang jeung serius hubungan jeung atawa pikeun manggihan batur pikeun hook-up jeung atawa hubungan jangka pondok atawa fling. Panalungtikan anyar nu diterbitkeun di American Sosiologis Review nunjukkeun jenis hubungan anjeun hoyong bakal ngarahkeunnana di mana anjeun kudu indit papanggih awewe. Jadi, urutan kahiji bisnis nyaéta pikeun angka kaluar naon jenis hubungan anjeun hoyong, terus plot sosial anjeun route kira-kira ieu pilihan. Upami anjeun keur néangan hiji awewe anu bisa jadi kabogoh anjeun, lalajo video ieu presentasi pikeun tilu léngkah anjeun KUDU mawa pikeun nyieun anu lumangsung. American Sosiologis Review mangka nu pasamoan awewe salila rutin poean anjeun naek chances manggihan batur jeung kapentingan nu sarua pikeun hormat. Ku pasamoan awewe di tempat ieu, anjeun ogé nyieun koneksi deeper anjeun kapentingan babarengan. Kudu anjeun, cukup boga untung ka ahir nepi jeung jalma ti hiji tempat ieu, panalungtikan nembongkeun hubungan ieu condong jadi happier, leuwih satisfying, jeung umumna panjang batan rata-rata hubungan. Lamun rapat awewe teu masalah tapi meunang eta nyebutkeun»enya»ka anjeun, make ieu salapan kecap dina mimiti tilu menit pikeun narik gadis anjeun hoyong, di mana waé, iraha wae. Ti masak pikeun fotografi, nyokot kelas teu ngan expands kaahlian anjeun jeung ngajadikeun anjeun leuwih metot, eta oge perdana kasempetan pikeun papanggih awewe. Nyokot hiji kelas sacara otomatis fosters hiji commonality jeung sasama siswa. Commonalities ieu méré anjeun kasempetan pikeun papanggih awewe ku ngahalangan nepi paguneman ngeunaan hiji hal patali ka kelas terus nuluykeun paguneman leuwih kopi atawa dinner. Pastikeun anjeun nyandak kelas anjeun geus genuinely kabetot dina. Ieu ensures anjeun bisa nyieun jeung ngajaga kualitas paguneman kira-kira topik nu nyambungkeun anjeun. Waktu nu sanes anjeun ngadatangan toko buku paporit anjeun, jieun hiji panon kaluar pikeun narik awewe perusing paporit anjeun rak. Kawas kelas, pasamoan awewe anu ni mat nu anjeun pikaresep bagian di toko buku ogé ngaronjatkeun likelihood tina ngabogaan hiji hal di umum jeung ieu awewe. Hal pangalusna ngeunaan toko buku poé ieu maranéhanana geus biasana terpadu jeung hiji cafe atawa komo hiji bagian musik. Lamun anjeun meunang kana hiji alus paguneman jeung awewe leuwih buku anjeun bogoh, anjeun bisa alami sapi jalu paguneman,»Didagoan, geus kungsi ngadéngé Musisi X.»Tuluy, mingpin nya ka bagian musik. Atawa anjeun bisa nyebutkeun anjeun keur teu siap eureun ngobrol jeung nya jeung nanya nya lamun manéhna remen ka nyengkram hiji inuman atawa gancang ngeunaan kacamatan dahar di toko buku cafe. Naha anjeun bagian ti tim maén atawa ngan aya ka surak dina tim paporit anjeun, kajadian olahraga tempat gede papanggih awewe jeung saha anjeun geus loba di umum. Mun anjeun geus aya pikeun lalajo kaulinan, mawa babaturan jeung diuk di gigireun sababaraha awewe anjeun kukituna cinta ka papanggih. Tanya Lalaki nunjukkeun nanyakeun ieu awewe pikeun maranéhanana pamadegan dina»debat»anjeun keur ngabogaan jeung babaturan anjeun ngeunaan kaulinan, pamaén, atawa komo odds tim di ahir usum. Maranéhanana komo nyarankeun ngaganti tim lamun eta ngajadikeun anjeun kasampak leuwih nguntungkeun dina panon awéwé nu ngudag, tapi taktik ieu biasana teu perlu, jeung eta sigana mah leuwih hade cicing lengkep bener sorangan. Beungkeut leuwih anjeun bogoh kaulinan, tur anjeun bakal boga hubungan pikeun hirup. Upami anjeun keur aya ulin game jeung masarakat co-ed tim, ahli sosiologi nyebutkeun anjeun chances meunang deukeut ka hiji awewe anjeun resep tumuwuh alatan hiji hal disebut»situasional generalisasi.»Nurutkeun téori ieu, lamun urang digawe ka arah tujuan umum, maranéhanana geus leuwih gampang tumuwuh deukeut. Hiji kecap tina caution: ieu teu anjeun sma varsity. Kumisan ti keur hiji atlet alus, naon diitung leuwih keur olahraga alus. Kompléks ngajak letting wanoja nu anjeun keur nyoba pikeun ngingetkeun nempo anjeun salaku hiji fun guy anu ngan hayang boga waktu nu sae.

Leungit gracefully jeung meunang graciously

Dina ahir poé, naon perkara anu nomer dina telepon anjeun tur teu salah dina papan skor. Tempat pamungkas hiji awewe meureun nyangka pasamoan hiji guy metot nyaéta sayur barisan. Tapi, unsur ieu reuwas sabenerna bisa digawé pikeun anjeun lamun dibales ogé. Lamun anjeun nempo hiji awewe anjeun resep, ménta nya pertanyaan ngeunaan hiji item dahareun dina barisan. Contona, lamun anjeun geus di pasta barisan, nyokot hiji kecap atawa hiji tipe pasta jeung nanya nya lamun manehna geus nu mana wae nu saran ngeunaan cara masak eta. Nanya nya lamun manéhna kungsi usaha eta jeung lamun éta nu mana wae nu alus. Mun anjeun geus di bagian daging, nanya nya ngeunaan motong sapi manéhna nu meunang jeung kumaha manéhna nu bade masak eta. Key di dieu pikeun sora genuinely kabetot jeung panasaran tanpa datang off salaku ngabdi anu cruising buah bagian pikeun awewe. Upami anjeun keur néangan kawas-dipikiran awewe anu boh disetir jeung ambisius, gede sejen tempat di hiji kajadian pikeun paporit anjeun non-kauntungan. Kajadian ieu biasana infused jeung markisa jeung emosi, nyieun eta geus asak kasempetan pikeun ngabahas isu nu patali jeung sasama patali warga. Indit ka hiji puisi maca jeung beungkeut leuwih disturbingly laju luhur homelessness di kota anjeun. Hadir a kuliah dina kudu pikeun pamaréntah dirojong masarakat babarengan tatanén sarta babagi markisa anjeun pikeun diaksés sakabeh pangan jeung panas awéwé. Naon bae fungsi anjeun mutuskeun pikeun hadir, pastikeun anjeun nyaho cukup ngeunaan ngabalukarkeun jeung isu nu patali mawa dina hiji ngalakonan paguneman. Setelan ieu nu sarua jeung sosio-pulitik kajadian tapi tanpa kacida dieusi atmosfir, jeung maranéhanana geus fun. Awewe hadiah kahadean jeung altruism di lalaki, jadi volunteering mangrupakeun hiji cara gede nyieun atraksi mimiti ampir sacara instan. Ayeuna lamun anjeun geus di pasar keur panas jeung beurat hook-up atawa gancang, aya-string-napel fling, mangka nu nu tempat pangalusna pikeun anjeun papanggih awewe di bar atawa klub. Nurutkeun Psikologi Dinten ieu, alesanana ieu nyaeta awewe anu indit ka tempat ieu nu dipikaresep aya pikeun hook-up atawa flings ogé. Ieu tempat ogé leuwih kondusif pikeun rupa interaksi perlu ngawangun atraksi seksual: meunang noticed, agrésif flirting, sosial seksual ngarampa, kandel pick-up usaha, jeung langsung berkomunikasi anjeun karsa. Coba ngalakonan sagala hal ieu di Sakabeh Pangan sarta anjeun bakal meureun jadi ngalarang ti toko. Alatan kacida ngaropéa»nyokot jeung milih»pangalaman dating online dating nyadiakeun, anjeun sabenerna bisa papanggih awewe di dieu euweuh urusan naon dating anjeun tujuan. Lamun anjeun keur néangan hubungan jangka panjang, dating online méré anjeun kasempetan pikeun cocog diri jeung awewe nu hirup, personalities, jeung qualities séjén resonate jeung anjeun sorangan. Upami anjeun keur saukur néangan sederhana sapatemon, internet chock pinuh ku loka dating nu bisa cocog ka anjeun jeung ka batur anu geus sarua seksual gol. Leuwih jalma nu papanggih, awewe leuwih anjeun bakal meunang nyambung ka, jadi fokus dina ngembangna anjeun sakabéh bunderan sosial. Nu awewe leuwih anjeun meunang disambungkeun jeung, nu leuwih lega anjeun layeut jaringan jeung anjeun gede chances of pasamoan wanoja nu anjeun hoyong. Lamun anjeun nyimpen bade nu sarua di tempat nu sarua kali leuwih jeung leuwih deui, anjeun ngeureunkeun nepi pasamoan kabéh jalma sarua.

Ieu naha hirup dating anjeun anu ngeuyeumbeu

Jumpstart hirup dating anjeun ku frequenting tempat di luar normal anjeun rutin sarta robah nepi kali anjeun balik ka tempat ieu. Indit ka hiji béda tempat kopi, mariksa kaluar gym atawa kelas luar wewengkon anjeun, atawa komo indit ka Patani Pasar di hareup kota. Ngalakonan ieu méré anjeun kasempetan pikeun diversify jenis jeung jumlah awewe anjeun papanggih. Loba lalaki salah allocate a weekend ka dating bari belanja maranéhanana weekday bébas waktu ningali TV. Di sisi séjén, awewe mindeng méakkeun waktu ieu hosting kajadian sosial, volunteering, attending fungsi, jeung sajabana. Lamun anjeun milih pikeun méakkeun saminggu cicing off ti bersosialisasi, mangka anjeun geus leungit leutik dina kasempetan badag pikeun minuhan awewe nu anjeun hoyong.

Jadi, aya nu geus

Ayeuna anjeun geus loba gagasan pikeun mana papanggih awewe boh pondok jeung hubungan jangka panjang. Hal pangpentingna nyaéta pikeun jujur jeung diri ngeunaan dating anjeun gol. Sanggeus nangtukeun naon jenis hubungan, anjeun hoyong jeung jenis awéwé anjeun hayang boga hubungan jeung, indit ka tempat di mana manéhna geus paling dipikaresep pikeun ngagantung kaluar. Ti aya, employ angka nu mana wae nu éféktif atraksi téhnik tur anjeun bakal aya alusna dina jalan anjeun ka meunang wanoja milik ngimpi anjeun

About