Kēnēh mah teu beunang nongkrong jeung lalaki anu teu hayang nikah nya

Hal geus robah salila kolot mah’ generasi

Nini mah éta leuwih kabuka-dipikiran, awéwé dipaké pikeun date lalaki komo lamun maranehna teu hayang meunang kawin ka eta, tapi jam anu ketat, maranéhanana geus datang deui dina pertengahan peuting. Arab kolot dinten ieu generasi nu komo leuwih kabuka-dipikiran, maranéhanana henteu kungsi ngarojong urang pikeun meunang nikah awal, maranéhanana hayang urang pikeun balik kaluar, papanggih lalaki awewe, geus fun, rengse urang studi jeung saterusna dina, mimitian mikir sia serius jeung batur. Maranéhanana hayang urang pikeun tanggal jeung nyokot waktu urang jeung lalaki awewe, sabab nikah pisan serius di dieu jeung perlu waktu pikeun dibere nyaho pasangan urang. Mom mah teu hayang kuring jadi dina hubungan serius ayeuna sabab manéhna nyangka kami ngora teuing pikeun nu.

(Kami heubeul dua puluh dua taun)

Di sababaraha nagara arab, urang masih katutup dipikiran jeung moal hayu putri maranéhanana balik kaluar jeung tanggal lalaki sabab percaya yén éta kabiasaan goréng jeung eta bakal nyieun nya kasampak kawas hiji janggol. Manéhna geus indit kaluar jeung batur who wants pikeun nikah nya, disebutkeun manéhna teu bisa indit kaluar jeung manéhna. Ieu téh kumaha serius sababaraha Arab anu lamun datang ka nikah jeung bobogohan. Paling Arab lalaki jeung awewe hayang meunang kawin jeung boga budak, kulawarga pohara penting pikeun urang jadi nikah.

Nikah téh hiji hal anu pohara serius ka urang

About