Kecuali anjeun geus cukup boga untung boga George Clooney salaku anjeun booty télépon (jeung kami teu lucky), nu nomer hiji alesan awewe tanggal ngora lalaki sabab nu seksi. Éta katuhu, kuring rada kukituna tempo panas bieu hukum di kedap shirt (atawa no shirt) ti sababaraha-tengah yuswa guy nu beers geus bray nepi ka manéhna jeung buktina aya dina beuteung-na. Kuring boga babaturan nu kakara lulus sma nu datang nepi ka kuring jeung ngomong»Hey, mariksa kaluar, kuring meunang leuwih badag geus ngarasa.»manéhna flexed na dada kuring. Abdi gé ngaku éta. Kuring copped ngarasakeun pikeun salami kuring bisa. Kuring geus kungsi babagi mah bad balik, tapi pikeun bagian paling, nu awon eta éta lalaki kolot. Lalaki kolot nyangka loba ti awewe. Lamun kuring ngomong kuring nu nulis, guys ngora biasana ngan unggeuk sarta nyebutkeun»cool»jeung ninggalkeun eta di nu kitu visions of Kerouac tari ngaliwatan sirah maranéhanana (jeung kuring teu boga jantung bener eta). Lamun kuring ngomong kuring panulis ka lalaki kolot maranéhanana nanya ka kuring»Kunaon, teu bisa anjeun neukteuk di dunya nyata.»Dina basa sejen, ladies, guys ngora teu paduli di mana anjeun damel. Dina kanyataan, nyaéta hal panungtungan dina pikiran-na salaku anjeun keur teu meunang nyaho silih. Kami salah sahiji jalma awewe anu tangtu nu minivan a jeung dua titik lima budak anu teu keur dirina. Kuring hayang nu diperlukeun keur indit, dahar pizza di Italia, numpak onta ka piramida, anjeun meunangkeun gambar. Guys ngora nu lengkep oke pikeun ngagabung anjeun di impian anjeun tina kabur. Guys kolot biasana dina buru pikeun meunang kawin jeung boga budak, atawa sahenteuna boga sesa kahirupan maranéhanana rencanana kaluar dina a nice saeutik kala (hirup anjeun kaasup). Upami anjeun keur gadis anu geus jadi bagian tina aksi, tanggal hiji guy ngora. Guy ieu bakal mawa anjeun ka sadaya pihak, manéhna weruh kabéh hippest hangouts jeung manéhna bakal jadi ti heula pikeun ngawanohkeun anjeun»dina»riungan. Guys ngora nu loba cooler ti urang, ibu-ibu, hayu urang nyanghareupan eta. Dating hiji guy ngora, ku alatan éta, otomatis ngajadikeun urang tiis ku association. Musik maranéhanana biasana leuwih alus, teuing. Kuring teu bisa stress ieu cukup. Lamun lumangsung pikeun meunangkeun katuhu guy ngora (jeung kuring bakal ngobrol ngeunaan salah leuwih geura-giru) manéhna bakal ngubaran anjeun kawas emas. Ngora lalaki nu masih pisan emotionally napel maranéhanana moms. Sedengkeun anjeun bisa mikir ieu bakal ngabalukarkeun hiji bandéra beureum, kuring bisa nyaritakeun yén éta sabenerna hartina maranéhanana geus loba hormat pikeun awewe kolot jeung bakal ngubaran anjeun ka hal saeutik kawas ngayakeun panto kabuka sarta mawa anjeun tas pikeun anjeun. Kuring tanggal ieu guy kolot anu masih cicing di imah jeung mom-na (naon anu bisa kuring ngomong, ladies, judgment bad dina bagian mah) tapi manéhna geus henteu hormat pikeun awewe alatan manéhna kungsi geus teu nanaon ku dirina. Ieu mah horrified iraha wae urang indit kaluar. Kuring geus mayar, manéhna sok walked di hareupeun kuring, manéhna teu paduli ngeunaan pamadegan mah daptar mana dina. Guys ngora geus ngan anyar pindah kaluar ti imah kulawarga sarta dina nu»Ayeuna naon.»panggung nyokot ngurus sorangan. Sabab ieu (ngalakonan sorangan laundry, masak pikeun diri, jsb.) ieu guys nu bade bener ngahargaan mom maranéhanana sarta ku kituna bakal ngahargaan anjeun salaku kolot, dibédakeun awéwé. Mun anjeun MILF atawa cougar, mangka anjeun geus nyaho naon kaula ngobrol ngeunaan lamun kuring ngomong bodo mikanyaah ka mintonkeun anjeun off. Hiji guy kolot ngan nyangka anjeun salaku bagian tina rencana-na. Guys kolot geus biasana geus nikah saméméh atawa kungsi hate maranéhanana pegat saméméh jeung teu tahan awéwé nu mana wae nu dina cukup diri pikeun nunda eta dina titincakan. Ngora atuh, kumaha oge, masih naif ka dunya awewe jeung anjeun nu icing dina jajan. Teu ngan bakal manéhna ngabohong ka babaturan yén manéhna meunang hiji awewe, tapi manéhna meunang hiji awéwé KOLOT (nu hartina anjeun nyaho leuwih loba ngeunaan sex ti babaturan nya sacara girlfriends). Mah jeung ex-kabogoh ieu dua belas taun leuwih ngora ti kuring jeung iraha urang tepang wae nya babaturan, kuring baris ngabejaan anjeun yen katresna anu timburu, jeung nu guys sok nanya lamun manéhna jeung kuring (dina kasus jawaban ieu»no»ngarah bisa nanya ka kuring kaluar). Alright, hayu urang meunangkeun ka bagian penting, ladies. Anjeun jeung kuring boh nyaho, yen alesan we tanggal ngora lalaki nyaéta pikeun sex. Ayeuna, kuring baris ngaku, guys kolot nu smoother jeung ngalir jeung maranehna mindeng leuwih alus di naon anu maranéhanana nuju ngalakonan. Hiji manusa leuwih kolot weruh kumaha pikeun pelesir hiji awewe sabab manéhna ngalaman. Eta bisa jadi hésé pikeun luhur nu bener. Tapi lalaki ngora nu leuwih alus. Guys ngora geus tilu hal bade maranehna nu lalaki kolot ngan teu: Maranéhanana geus panasaran, maranéhanana boga stamina jeung maranehna bersyukur. Ngarasa panasaran mangrupa bagian badag tina sex alus. Kuring teu paduli kumaha alus nu bodo di bed, lamun urang keur ngalakonan sarua rutin unggal peuting saterusna kuring meunang bosen. Guys kolot anu diatur dina cara maranéhanana jeung nu kolot sarua rutin ampir jaminan. Guys ngora ogé geus loba nu leuwih stamina. Iraha wae mah urut budak-kaulinan (enya, manéhna ngan plaything) meunang mabok, manéhna bisa lepas pikeun jam. Ieu geulis endah pisan. Lolobana importantly, ngora lalaki bersyukur. Ieu guys nu jadi happy pikeun bisa meunang diteundeun ku real awéwé anu gladly bakal jadi di doorstep anjeun waé poé atawa peuting pikeun mastikeun anjeun keur gumbira cukup pikeun ngajaga eta kira-kira. Teu ngan nyaeta ieu gede di bandung, tapi ogé badag ego dorongan. Nu hiji hal I love paling ngeunaan ngora lalaki nyaeta aranjeunna anu dipikiran kabuka. Ieu guys inget naon éta kawas nu hirup jeung maranehna bakal ngingetan kumaha hirup. Maranéhanana philosophize, maranéhanana meta ka dunya sarta maranéhanana kasampak di hal ti sudut nu beda, nu bener a relief upami anjeun keur bosen bobogohan kolot guy anu ngan hayang diuk di imah jeung lalajo kaulinan (mangka obrolan ngeunaan eta sanggeus). Beda pangbadagna kuring nempo antara kolot jeung ngora lalaki nu ngora lalaki moal boss anjeun kira-kira. Maranéhanana boh bakal mertimbangkeun anjeun maranéhanana sarua atawa bakal mikir anjeun aya dina tingkat anu leuwih luhur ti maranehna (nu biasana kasus). Kuring teu bisa nyaritakeun kumaha loba kali kuring geus kadéngé guys kolot ngomong bodo hal pikeun kuring kawas»ngumbah leungeun anjeun saméméh anjeun meunang dina mobil»atawa»teu maké pakéan nu ka dinner, coba hiji séjén gantina». Kuring geus komo teu ngadéngé»bener, teu mikir anjeun kudu diajar hiji hal leuwih hade dipake dina kuliah.»Anjeun tempo di mana ieu akang, ka katuhu. Ladies, sadaya kuring bisa nyebutkeun yen lalaki ngora teu ngomong bodo hal kawas ieu (anu maranehna nyebutkeun lain hal bodo tapi kitu acan titik). Ngora lalaki nyaho leuwih hade tinimbang nyaritakeun anu jadi (lolobana sabab geus teu ilahar kaluar anu maranehna acan). Oké, kuring teu boga hal ieu ngalawan whiny lalaki sacara umum. Lamun kuring geus leuwih balls ti anjeun, urang teu kudu jadi bobogohan. Tapi, lalaki sakabeh umur ngomong (jeung teu) bener hal bodo kadang. Eta sacara leuwih gampang pikeun nungkulan eta ti a dua puluh hiji hal (éta jenis ekspektasi di umur maranéhanana) ti eta kungsi ti opat puluh-hiji hal (bener, manéhna teu nu.). Ngan sejen keras gawe ibu anu mikanyaah nya nak, mikanyaah nulis, teu bisa masak, sarta ngabogaan hiji hal pikeun tentacles. Lamun kuring teu nongkrong jeung mah Spawn, kaula happily mah babagi pangalaman dating jeung kurban nasehat jeung nyoba ngadalikeun rusuh nu hadir kalawan keur manusa. Jujur ieu sadaya bener. Kami ampir genep belas jeung kabogoh mah. Manéhna leuwih bubudakeun jeung bisa nyokot lulucon jeung geus mah nurun of kapribadian. Hiji guy kolot nyangka kaula bener immature: Lucu, genep belas taun heubeul gadis sabenerna dijieun a comment ieu. Kawas genep belas taun heubeul katresna nyaho kumaha ngahurungkeun a man dina. Kuring oge resep loba guys ngora. Salami manéhna nyaéta hukum umur harita umur geus no bearing. Ieu mah nikah salila dalapan taun jeung cerai di, pisan kahiji sex sanggeus cerai mah ieu jeung dua puluh taun heubeul jeung kuring. Mah nasehat ka awewe pikeun sampel ngora lalaki, maranéhanana anu éndah. Indit ka gim rutin sarta tetep fit, stamina anjeun kudu cocog anjeun mans. Loba kali, kuring kudu indit sadaya peuting jeung dipikacinta ngarasakeun anyar lalaki ngora. Panganyarna mah ngora manusa ngabogaan sungut leungeun jeung kuring, sarta kuring ngan ngalembereh lamun kuring teu apal manéhna bakal nyokot kuring saeutik kasar. Abdi bogoh ka lalaki jeung sex leuwih ti kungsi jeung cinta kumaha hayang pisan maranehna mangga kuring. Kuring ngan flattered yén dina hiji taun, kuring geus dua guys nyata ngora ti kuring kabetot. Kaula. Hiji ieu opat puluh-dua jeung bade ngaliwatan cerai.

Kahiji hiji teu balik jauh teuing, paling dipikaresep alatan cerai trauma. Ceuk kuring no Mr. kuring bener hayang ngomong enya. Pisan lucu, incredibly seksi, conversationalist gede. Ieu mah gila katarik manéhna basa kuring mimiti nempo manéhna. Kuring ngan teu hookup gadis. Indungna jeung mah nya éta umur nu sarua, tapi manéhna maot opat taun ka tukang. Mikir manéhna geus mommy isu. Tapi amis pisan. Kuring bobogohan dua puluh-lima-taun heubeul man kaula. Manéhna clingy sarta kuring kira-kira kieu terus mah leungit babaturan jalu mah, kuring teu make media sosial jeung kuring teu balik kaluar. Manéhna kaluar job-na, manéhna cék telepon mah (kuring ninggalkeun eta kira-kira pikeun manéhna pikeun nempo alatan manéhna pisan teu aman) kuring bener mikir mah bisa mantuan manéhna mah méré loba nepi ka mantuan betah na kerawanan, tapi euweuh geus digawé mah, pasti teu mikir mah bakal date a man ngora deui. Urang dedicated ka nyiptakeun seger, lugas jeung unik saran pikeun awewe nu teu ngan nginpokeun, tapi ogé ngajarkeun jeung excites anjeun. Urang narékahan pikeun mantuan anjeun tumuwuh dina sagala aspék kahirupan. Ti cinta jeung kaséhatan pikeun manggihan hirup anjeun sacara tujuan, advancing karir anjeun jeung ngarancang hiji gaya hirup leuwih alus

About