Chatroulette nyaéta hiji-dunya-rupa chat loka jeung aya loba online jalma nu dina loka. Tapi, loka nanyakeun keur bypass Chatroulette verifikasi akun lamun anjeun komo meunangkeun kaanggotaan ti loka. Anjeun ngan bisa mariksa akun anjeun jeung mobile. Sanggeus anjeun narima jumlah nu tangtu sambungan (jigana éta kira-kira sapuluh atawa) sistem baris ménta anjeun pikeun nuliskeun telepon sélulér anjeun. Eta sacara lengkep bébas service jeung SMS. Tapi, kuring teu apal nu ieu bangor. Loba jalma geus diprotes pamanggih ieu tapi Chatroulette teu nyerah ngeunaan ieu sistem. Eta sacara sabenerna sabab nyoplokkeun perverts, scammers ti sistem di sadaya Jadi kumaha maranehna ngalakukeun nu. Naha Chatroulette hayang kode verifikasi. Ieu gampang ngarti bener. Lamun urang meunangkeun larangan ti loka alatan maranéhanana kekerasan ngalawan aturan, maranéhanana bisa ngarobah IP maranéhanana jeung sababaraha pakakas, jeung maranehna bisa balik dina paripolah maranéhanana dina loka. SMS verifikasi akun geus stooped ieu urang sakabehna. Jadi, maranehna moal bisa chat dina loka deui jeung maranehna bisa pariksa akun maranéhanana jeung telepon sarua deui. Lamun maranehna boga nomor télépon nu lian, éta mungkin keur eta datang deui. Tapi maranehna bakal ban hiji waktu leuwih lamun maranéhanana coba pikeun violating aturan deui. Chatroulette anu cukup aman loka chat pikeun jalma anu hayang bersih ngobrol jeung silaturahim. Firstly, anjeun kudu ati-ati ngeunaan pilih bener nagara dina loka pilihan pikeun profil anjeun. Sabab anjeun bade meunangkeun talatah SMS jeung telepon. Ngetik jumlah mobile anjeun dina Chatroulette jeung klik dina»Meunangkeun Kode»tombol. Anjeun bakal meunang kode di detik. Nempelkeun kode ieu dina lengkah kadua jeung klik dina»Asupkeun»tombol.

Mun anjeun teu hayang méré nomer telepon anjeun pikeun Chatroulette, anjeun bisa lalajo urang guideline pikeun ngajawab masalah: Upami anjeun hoyong pikeun bypass sistim ieu atawa lamun anjeun lalaki kasalahan, anjeun oge bisa manggihan inpo ngeunaan nu dina loka urang. Kami Amin ti Libanon. Abdi hoyong meunangkeun hiji akun ti Chatroulette anyar tapi kuring gagal sababaraha kali. Kami nekat di momen. Bisa anjeun mantuan kuring. Ieu hiji nyeri bener. Kuring teu meunang nu mana wae nu verifikasi sms ka telepon mah. Ladenan ieu henteu bisa dipaké pikeun Albania GSM. Kuring teu meunang nu mana wae nu Chatroulette kode verifikasi sms. Kuring percaya mah bisa dipake pikeun basa albania GSM ladenan.

Hate eta bener

Éta pisan bangor jeung teu perlu. Perverts masih bisa meunangkeun maranéhanana babaturan telepon. Kode aktivasi teu datang di dieu di sadaya.

Ieu teu nu gampang

Kuring teu bisa meunangkeun kode mah bari. Saterusna kuring teu bisa meunangkeun kode jeung sobat urang telepon.

Hatur nuhun tips

Hatur nuhun informasi. Kuring manggihan eta sok gede bohong naha hayang chatroulette nomer telepon ti urang. Anjeun nyieun eta jelas pisan di dieu. Kuring percaya inpo ieu bakal dipake pikeun beginners

About