ChatRoulette — nya video nu pang populerna cacarita, nu weruh ampir dulur anu mikanyaah anonim ngobrol dina webcam. ChatRoulette ngidinan anjeun komunikasi jeung saha, ti mana bae di dunya. Hal utama — teu rurusuhan, jeung sok ngahurungkeun webcam anjeun. Nu kesederhanaan of this video chat geus maénkeun peran pisan signifikan dina anak development: pamaké kudu mencet ngan hiji tombol tunggal, jeung saterusna langsung jadi nu ngajemput ku sumber dina nyata waktu. Ngan nu kauntungan utama — hal anu anonim. Dina mimiti vérsi ChatRoulette teu kudu ngasupkeun inpo pribadi anjeun (email, telepon jeung inpo nu sejenna). Dina artikel ieu, urang sakeudeung review prinsip ieu video ngobrol jeung meunangkeun acquainted jeung pamekar anak, kitu ogé comparable séjén online services komunikasi via webcam. Ieu anonim video chat ieu dijieun rusia schoolboy, jeung dina saukur waktu anu singget jadi popular di sakabeh dunya. ChatRoulette pangadeg — Andrey Ternovskiy. Sanggeus waktu anu singget ieu chat ieu ngadatangan ratusan rébu urang. Pangadeg service narima hiji tawaran dijual of turunan maranéhanana. Tapi Andrey megatkeun teu ngajual anjeun ngamimitian jeung terus ngamekarkeun eta sorangan. Salila ayana chatroulette, kahirupan Andrey robah abruptly, manéhna pindah ka US ti Rusia. Ayeuna ChatRoulette pisan robah, dibandingkeun jeung versi kahiji. Aya kasempetan anyar: boh positif jeung négatif. Hanjakalna, ieu layanan geus leungit anak urut popularitas, tapi hayu urang ngaharepkeun yén ieu téh ngan fenomena samentara. Dasar (kolot) ChatRoulette vérsi anu basajan pisan, sakumaha anu geus nyatakeun di luhur, geus caang jeung desain variatif. Di antara unsur-unsur éta dua windows anu bisa pindah kalawan bébas, hiji kotak téks keur ngobrol jeung sababaraha tombol. Ayeuna, fungsi loka ieu geus kaala hiji tampilan anyar ieu, geus a forum, di mana urang bisa nyieun bongbolongan atawa sora pamadegan maranéhanana. Design Website di versi anyar video chat dijieun dina gaya hideung jeung bodas, geus loba pilihan. Penampilan nyarupaan vérsi pisan munggaran, tapi jeung tambahan tombol tapi éta teu sadaya fitur ChatRoulette. Mertimbangkeun fitur nu make loka ieu leuwih menarik ti anak alternatif.

Dina tab ieu, anjeun bisa ngaktipkeun, anjeun nganonaktipkeun webcam, mikropon, milih katuhu mikropon, disetel volume anak tingkat, update daptar alat ieu, kitu ogé nyetél polumeu mikropon jalma jeung saha anjeun nu ngobrol. Sajaba sadaya ieu, aya komo hiji pilihan codec pikeun sora jeung ngaluyukeun kualitas anak.

Informasi ngeunaan rasa anjeun

Dina tab»Rasa»anjeun bisa nangtukeun raos ngeunaan musik, vid pilem, jeung kaulinan.

Pilarian setélan

Dina tab»Next»teu aya pisan dipake setélan nu bakal mantuan anjeun leuwih akurat dina raraga pikeun manggihan kahayang nu interlocutor, nu anjeun hayang papanggih. Di dieu anjeun bisa netepkeun yén anjeun hoyong milarian ngan keur ka batur anu baris komunikasi tanpa nungguan waktu (tombol»Next»bakal aya geura-giru sanggeus sambungan ka jalma séjén), atawa sabalikna. Aya ogé hiji kasempetan pikeun nanya»waktu Nungguan»- waktu ieu (hiji ratus detik) salila anjeun teu bisa pindah ka hiji anyar companion. Geulis hal dipake dina sababaraha kaayaan. Aya oge anu kurang penting setélan: Dina loka ieu teu mayar fitur nu terpadu kana akun premium tina ChatRoulette. Mayar fitur di antarana pilihan strangers gender (girl, boy, atawa duanana) jeung akurasi. Ayeuna ongkos dollar pikeun sapuluh saratus sambungan, atawa dollar lima puluh lima ratus sambungan. Lamun anjeun rek make fitur premium, anjeun kudu didaptarkeun di ChatRoulette. Anjeun bisa make tab»Akun», di mana anjeun kudu ngasupkeun surélék anjeun, login pamaké, nyieun kecap akses. Sajaba ti éta, aya hiji kamungkinan pikeun ngunggah poto. Sanggeus ngadaptar anjeun kudu mastikeun anjeun propil via SMS (for bebas jeung tanpa langganan). Di handap ieu mangrupakeun fungsi nu ayeuna dina ieu video ngobrol jeung random muhrim. Urang ngaharepkeun urang mantuan anjeun pikeun neuleuman setélan sarta mawa anjeun terang informasi. Urang sok wilujeng sumping patanyaan anjeun jeung komentar jeung urang hayang papanggih di ChatRoulette ngan jeung urang positif

About