Kuring papanggih ieu Arab guy manéhna gancang ka hayang kuring nelepon nya gf sigana pisan museurkeun mah sigana ngarawat kuring kawas hiji putri ieu pisan kabuka ngeunaan kahirupan ayeuna hiji yr. saterusna ieu dimimitian ngobrol deui tapi kuring boga masalah kuring geus kadéngé wétan tengah guys ngan nikah ras sorangan jeung make katresna séjén aku Hispanik yrs. Kuring papanggih ieu Arab guy manéhna gancang ka hayang kuring nelepon nya jigana gf pisan museurkeun mah sigana ngarawat kuring kawas hiji putri ieu pisan kabuka ngeunaan kahirupan ayeuna hiji yr. saterusna ieu dimimitian ngobrol deui tapi kuring boga masalah kuring geus kadéngé wétan tengah guys ngan nikah ras sorangan jeung make katresna séjén aku Hispanik yrs.

Hiji nasehat, loba Arab atuh ulin game nurutkeun aturan ‘lamun manéhna murah, anjeun bisa curang’, ulah nepikeun ka anjeunna sarta jadi nekad salaku bigal, metaphorically tangtu, sarta kuring bener teu maksudna naon kaula nyebutkeun, Arab guys nu dicabut ti lalaki fisik jeung sex séjén di tengah-wétan, jadi keur di kulon teu nanaon mupus nu deprivation, jadi kudu ati-ati, ulah kungsi meunang fisik jeung manéhna, Kungsi. Edit: sabenerna, anjeun bisa jadi mikiran ngamekarkeun hubungan anjeun lamun manéhna ngawanohkeun anjeun ka kulawargana, tuluy manéhna téh trustable bodo, kuring nebak. Kuring papanggih ieu Arab guy manéhna gancang ka hayang kuring nelepon nya gf sigana pisan museurkeun mah sigana ngarawat kuring kawas hiji putri ieu pisan kabuka ngeunaan kahirupan ayeuna hiji yr. saterusna ieu dimimitian ngobrol deui tapi kuring boga masalah kuring ve heard wétan tengah guys ngan nikah ras sorangan jeung make katresna séjén.

Yen sacara teu bener, hihi

Kuring boga loba babaturan anu geus tanggal Arab guys jeung loba babaturan mah nu satengah-Arab satengah-Asian. Mah anggap eta sacara umum pikeun jalma stereotype batur, éta ngan alami, tapi point mah, kuring mah teu mikir Arab ilaharna boga nanaon ngalawan Hispanik urang. Arab jelema anu ngan beda salaku nu mana wae nu jenis jalma. Aku Hispanik ogé jeung kuring geus tanggal hiji Arab girl pikeun dua taun. Lamun manéhna kana bobogohan, mangka manéhna meureun geulis westernized. Hehehehe, sababaraha di antarana ngan hayang saré jeung awewe. Kuring geus maca jadi dina internet ku katresna séjén. Jadi, kuring mikir anjeun teu kudu boga sex saméméh sahenteuna genep bulan. Lamun manéhna ngan ningali ka sare kira-kira, manéhna teu ngadagoan lila ieu. Lamun manéhna teu, mangka manéhna anu serius ngeunaan anjeun. Oge, lamun manéhna serius ngeunaan nikah, kuring yakin manéhna baris sahenteuna ngawanohkeun anjeun ka duduluran-na, lamun teu kolot. Upami anjeun gaduh nu mana wae nu baraya, ngawanohkeun manéhna ka maranehna jadi manéhna weruh yén lamun manéhna messes kira-kira, manéhna bakal geus mayar for eta. Jadi percaya diri jeung nyoba ngobrol jeung manehna cara manéhna ceramah.

Lamun manéhna tenang obrolan tenang

Jadi chill kawas manéhna jeung saukur nyoba ngobrol jeung manéhna kawas manéhna lain manusa. Kahiji coba pikeun jadi babaturan-na, tapi tanpa wasting loba waktu nganyatakeun parasaan anjeun ka arah manéhna. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Teu Amerika ngarti yén maranéhanana anu jauh kurang nyakola ti paling beradab nagara.

USA jajaran Nd kaluar ti tilu puluh tujuh nagara

About