Dina warni jeung rupa-rupa budaya, aya aturan sosial anu dianggap dasar tata titi. Diajar ieu tur anjeun bakal disambut ku leungeun kabuka, jeung salah sahiji cara nu mintonkeun ieu ka stand up lamun batur asup kamar pikeun nyapa eta. Ku cara ieu, anjeun némbongkeun yén jalma nu nuliskeun ieu cukup penting pikeun anjeun pikeun nyokot waktu jeung usaha nu bener nyebutkeun»hello».

Lamun meunang teuing tiring pikeun nyebutkeun»hello»leuwih jeung leuwih deui, unggeuk jeung kontak panon jeung seuri haneut biasana cukup. Pikeun mintonkeun yen maranehna bener teu ngarasakeun pausahaan maranéhanana cisarua, Arab sarwa bakal leumpang maranéhanana tamu ka mobil maranéhanana atawa ka luar imah pikeun mastikeun maranéhanana ninggalkeun aman.»Goodbyes»jeung»thankyous»moal rengse boh nepi ka tamu anu ahirna kaluar tina earshot. Arab nu sadaya ngeunaan mintonkeun upmost hormat ka arah batur, jeung ieu manifests di ide yén hadiah teu kudu dibuka dina ayana giver, dina raraga ngahindarkeun nu mana wae nu mungkin isin boh giver atawa panarima. Ulah jadi gelo lamun hiji Arab rushes ka nunda kado anjeun kaluar ti tetempoan maranéhanana geus ngalakonan ieu kaluar hormat keur anjeun. Urang lansia anu sok dibikeun pangalusna tina sagalana, jeung Kumaha bakal ngalakukeun sagalana ti lawang panto maranehna, porsi eta kadaharan kahiji, jeung salam eta kahiji.

Mun anjeun geus an jalma kolot di antara Arab, meunangkeun siap pikeun ngarasa pampered

Pikeun maranéhanana anu percaya chivalry, anjeun kudu nongkrong jeung Arab. Arab lalaki bakal sok nawarkeun maranéhanana diuk boh di masarakat atawa dina swasta setelan ka hiji awewe atawa jalma kolot lamun aya nowhere lain jeung maranehna diuk. Arab bakal mertimbangkeun eta kurang ajar lamun anjeun, salaku manusa, nu pasamoan sababaraha pikeun kahiji kalina, jeung mungkas nepi diomongkeun ka pamajikan leuwih ti salaki (jeung sabalikna lamun anjeun aya hiji awewe). Boh salaki jeung pamajikan bakal jadi gélo jeung bewara jéntré ieu, jadi coba inget pikeun nyarita ka maranehna sarua.

Pikeun mintonkeun batur handapeun suku anjeun, nu dianggap kotor sarta ngan pikeun lantai, dianggap pisan kurang ajar

Kudu ati lamun diuk atawa lounging ngeunaan jeung nyoba sok beungeut handapeun suku anjeun jauh ti anjeun Arab babaturan, utamana para kokolot. Jiga nu soles tina suku, sapatu nu dianggap kotor sarta ngan pikeun ker, sarta kudu sok dicokot off saméméh asup ka imah hiji Arab jalma. Arab imah bakal ampir sok jadi adorned jeung richly dirancang carpets, jeung kotor ieu jeung luar sapatu bakal jadi tragedi a, jeung maranehna nu berehan jeung eta jeung asih pikeun ngabagikeun eta. Lamun dahar kaluar jeung anjeun Arab babaturan, coba solokan nu ngan-guna-pikeun-sorangan mental, jeung indulge dina babagi pelat badag tina kadaharan lezat. Lamun porsi tea ka Arab cisarua, pastikeun pikeun nginget sok ngeusian cup nepi ka brim jeung tea, salaku nanaon sejenna bakal dianggap ngahina. Lamun anjeun teu nyieun kasalahan ieu, tapi, ulah fret teuing — Arab asih maranéhanana tea, jadi wae tea tea alus — salami eta boga gula di jerona

About