ku Sonya Rhodes, PhD jeung Susan Schneider, coauthors»Alpha Awewe Meets Cocog Nya: Kumaha Kuat Awewe Bisa Manggihan Asih jeung Kabagjaan Tanpa Settling.»Dina sababaraha cara, dating online jeung média sosial geus ditujukeun widang maén: Awewe bisa nyokot muatan maranéhanana bobogohan jeung sex kahirupan di cara maranéhanana geus teu saméméh. Urang bisa initiate kaping atawa group hangouts sagampil gampang salaku lalaki ulah. Dunya dating revolves kira-kira nyieun katuhu proaktif pilihan jeung ieu ngandung harti yén lamun anjeun geus siap pikeun hubungan monogamous, anjeun kudu jelas ngeunaan gol anjeun, boh pikeun diri jeung calon mitra. Manggihan pasangan a nyaéta hiji proyék jeung merlukeun waktu jeung tanaga. Lamun hayang naon anu hubungan jangka panjang, ngadeukeutan eta jeung tujuan anjeun dina pikiran. Mindset katuhu konci: Ngamimitian kaluar ku nyaho nu anjeun keur dina kadali prosés. Upami anjeun keur néangan online, ulah profil anjeun sareng babaturan ieu bakal mantuan anjeun lighten up. Teu ngomongna sombong pisan atawa bisa timer deprecating. Jadi lucu, pondok jeung singket, jeung teu disada teuing cutesy. Hiji poto nu nembongkeun anjeun aktip pursuing an interest anu alus sabab nawarkeun informasi tanpa keur wordy. Scan propil selektif. Nyokot kaluar tilu atawa opat guys jeung sinyal dipikaresep anjeun. Lamun anjeun kontak batur, nujul ka hiji nyarios manéhna manéhna dijieun dina propil maranéhanana. Lamun batur nembongkeun minat dina profil anjeun, inget yen anjeun teu obligated pikeun ngabales kajaba anjeun hoyong. Anjeun jadi hakim. Jeung sababaraha prospek, mimiti an email bursa. Tapi limit surelek anjeun pikeun teu leuwih ti dua atawa tilu saméméh suggesting hiji beungeut-ka-beungeut pasamoan. Saha bae anu hayang manjangkeun emailing teu kabetot dina hubungan hiji. Manéhna manéhna diaku anonymity email flirting. Nyingkahan jalma ieu manéhna bisa kawin, dina hubungan sejen atawa ngan ngabdi. Ngatur kopi atawa inuman dina lokasi merenah. Ngobrol ngeunaan hal nu dipikaresep pikeun ngalakukeun proyek anjeun, kuliah carita atawa pangalaman anyar. (Jadi dina waktu mintonkeun nepi saeutikna lima puluh sukses.). Nengetan naha aya kasaimbangan alus dina paguneman. Teu manéhna ngadominasi.

Dupi anjeun manggihan kapentingan umum? Nyingkahan ngobrol ngeunaan anjeun atawa masalah-na. Teu méré saran komo lamun manéhna begging for eta ieu téh hiji cara bad pikeun ngamimitian.

Cicing upbeat

Dina kaping kahiji, pastikeun anjeun boga rencana séjén afterward jeung ngajaga eta, mandang kumaha hal anu bade. Mun anjeun geus underwhelmed jeung ieu jalma, anjeun bakal boga route ngewa alus. Upami anjeun keur ngabogaan waktu gede jeung teu hayang ninggalkeun, cipayung pikeun anjeun rencana saméméhna. Lamun nu dipikaresep, ngomong kitu kuduna mah kana ninggalkeun. (Ieu bisa disada teuing ka hareup, tapi aya sia aya salah ngeunaan keur jelas.). Nawarkeun ka beulah mariksa. Kiwari, single, kuliah-nyakola awewe di handapeun umur tilu puluh mindeng nyieun duit leuwih loba ti lalaki, jadi teu nangtung dina upacara nungguan manéhna mayar. Ngadagoan pikeun nempo lamun manéhna initiates surelek atawa téks. Lamun manehna teu, palang manéhna off daptar anjeun. Manéhna teu kabetot atawa sadia. Ngamimitian leuwih. Lamun manéhna surelek atawa teks (atawa ngajadikeun usaha tambahan pikeun nyieun telepon.), ngabales, tapi pindah babarengan jeung nunjukkeun pasamoan deui. Ieu kudu jadi nyata tanggal jeung tetep waktu jeung tempat. Lamun manéhna hayang tetep spontan, jeung hal kawas»Hayu urang coba pikeun salasa,»ulah ganggu putting eta dina almenak. Éta ngan teu gampang lumangsung. Sanggeus anjeun geus papanggih, waspada tina teks anu sumping di aneh kali jeung friendly tapi unaccompanied ku saran tina hiji tanggal. Ieu nu positip palsu sabab nyarankeun leuwih sauyunan batan anu nyata. Ulah jadi dicokot dina. Paling dipikaresep, manéhna bosen jeung ngan maen jeung telepon-na. Ngabales ngan upami anjeun geus katempo manéhna di jalma dina minggu kamari. Nota bene: Lamun anjeun mimiti ningali batur dina cukup rutin (saeutikna sakali saminggu), nyadar yén anjeun ngan awal hubungan hiji.

Pindah lalaunan

Dibere nyaho manéhna. Ningali naha manéhna téh konsisten, dipercaya jeung hormat. Upami anjeun keur saré sacara éksklusif jeung manéhna jeung nu dimimitian pikeun nyokot manéhna sacara serius, mertimbangkeun nyawalakeun naha manéhna museurkeun ngabogaan hubungan monogamous. Lamun manéhna balks, mimitian leuwih. Dua anjeun teu babagi sarua gol

About