Ulah ngabejaan ka kuring anjeun geus geus dirobah pikeun Muslim sabab anjeun nikah ka Kuwaiti guy, lamun sanajan, nu lebay. naon f** hihi, ngan alatan manéhna teu luncat lempeng kana ‘hey, hayu urang meunang kawin. Kuring gé ménta kolot mah pikeun idin’ teu mean manéhna pamadegan kuring salaku janggol. Urang ngan salapan belas jeung masih meunang nyaho silih. Anjeun comment gila ‘Jordanian.’ iraha wae hiji awewe American ngarobah ka Islam henteu paduli alesan nu sacara persis naon anu maranehna mikir tapi ka beungeut anjeun, Oh Masha Allah katukang. Catetan yen manehna teu kawin. Kami an American Afrika nikah ka Jordanian pikeun dua belas taun ayeuna jeung kids, jeung mah dirobah Alhamdulillah. teu sabab manéhna ‘Jordanian’ salaku hiji perkara kanyataan manéhna teu practicing salaku Muslim mah geus bewara nu loba Arab nu Muslim ku ngaran tapi terang euweuh ngeunaan Islam. Mah, nasehat anjeun ieu pastikeun anjeun guys aya dina kaca sarua lamun datang ka karir, raising kids jsb. sabab manéhna bisa jadi sagala nice ayeuna, tapi manéhna bisa hayang jadi Arab awewe saterusna cukup terus terang. Bisa dipaké, gumantung kana manéhna jeung kulawargana. Anjeun bisa hirup jeung kulawargana sacara comment on nak anjeun warna, tékstur rambut jsb. Maranéhanana pamanggih kageulisan panon blue jeung buuk pirang jeung ti pangalaman mah enya, maranéhna teu kasampak handap dina blacks. Islam ngajarkeun ngalawan rasisme, tapi loba Arab. Teu malire umbul beureum, teu jadi infatuated atawa fooled. Southcott aku Kuwaiti Muslim mah kudu satuju. OH, Panaros kuring Kuwaiti jeung kuring ngaraos satengah hideung satengah bodas. Dad mah sisi kulawarga nu hideung.

Kuring dating hiji guy ti Mesir. Aku hiji American Afrika jeung Kristen. Sadaya kuring bisa nyebutkeun manéhna mikanyaah ka kuring, kuring boga rasa cinta manéhna. Mom-na mikanyaah kuring nu di Mesir jeung teu bisa nyarita basa inggris nu mana wae nu. Manéhna ngabejaan dulur sabaraha manéhna adores kuring. Nikah tangtu dua weddings, Amérika jeung Mesir. Jeung manéhna teu paduli lamun urang mangsa nu bakal datang budak jadi Christian. Kuring meunang hayang naon atuh.

Manéhna mah Raja

Kuring bener adore manéhna leuwih. Kaula ngarasa up jeung kabagjaan ngan ku nétélakeun anjeun sadaya ngeunaan us. Kuring boga hiji hal deui nambahkeun. Kaula dina sarua beasiswa hal jeung kuring manggihan kaluar nu lamun maranehna manggihan anjeun meunang kawin ka batur ti nagara anjeun kuliah di, beasiswa bakal ngabatalkeun wow éta gila. wah komo lamun urang meunang nikah, eta teu bakal wae geura-giru. anjeun program beasiswa ti pamakéan. nu program beasiswa ieu diayakeun ku Kuwaiti pamaréntah ieu mah ngirim ka Irlandia. Alesan maranéhna ngabatalkeun hal ieu sabab maranéhanana ngirim anjeun off pikeun diajar jeung duit nu teu meunang kawin. tapi, lamun anjeun teu nikah Kuwaiti gadis, manéhna instan meunang beasiswa teuing kuring mah Muslim mah bakal nolak pikeun ngarobah mah agama jeung ngadopsi pamadegan kuring teu percaya ngan pikeun jadi jeung batur. éta ngan hiji kapercayaan. Kuring bungah nu ceuk anjeun kalobaannana. Abdi hoyong nyebutkeun Loba di antarana anu rasialis jeung pretend teu jadi.'(Kuring hayang maranehna teu) aku bener sorry, tapi éta mah kabeneran ti pangalaman. Kuring geus katempo Arab kasampak handap dina séjén Arab utamana bikang sabab saeutik darker. Di loba nagara Arab anjeun bakal manggihan loba Afrika Arab nu hirup di hiji ditunjuk kota. (naha éta.) Naha éta téh nu loba jujur hardworking Afrika American jalu jeung bikang anu ngarobah ka Islam teu cukup alus pikeun nikah putri anjeun, sadulur atawa putra? Nanya ka anjeun, keur parawan leuwih penting ti batan nu keur Muslim. Jujur, jeung sedih maranéhanana geus teu gotten nu can aya. Kuring geus sadar yén hiji ngaréndéng subject keur Arab. Aya kabiasaan ieu jalan nabi (SWT). Maranehna bakal kufur eta saacan maranéhanana poé nu tilem. Tapi Allah weruh naon di jantung. Kuring percaya yen ieu generasi anyar jeung pangaruh American bisa jadi teu jadi prasangka mugia teu meunang diracun. Hapunten ngan keur jujur

About