Aktif jeung cinta-bisa gadis. Kuring bisa mintonkeun anjeun hirup di sakabeh warna. Naha anjeun nyaho naha. Sabab Kuring kami pisan friendly, optimis, sok aktif siap mawa seuri dina beungeut jalma. Daék mantuan nu malarat. Kuring bakal bagja ngan lamun aya bagja manusa gigireun kuring. Kami mah lemah lembut, jenis, sensitip, hate perenahna jeung tipuan. Mah kudu jeung friendly sanajan kaluar hirup ahir. Hi, I m a young Maroko gadis Yuswa, kaula gadis anu sabar, layeut, serius dina hubungan, kuring resep ka rapat urang jeung nyieun anyar kenalan sabab bakal ngidinan kuring boga loba babaturan anu satia, Sanggeus kuring dibere nyaho jalma anu leuwih alus sarta kami leuwih santai kira-kira eta, kuring muka nepi jeung kami cukup lucu jeung senang jalma. Aku geulis kotor dipikiran jeung mawa hinaan mah humourism pisan pamahaman jalma. Kuring sok nunda sorangan di jalma séjén sapatu jeung nyoba ngarti naon nuju maranéhanana rarasaan, naon anu maranehna geus pamikiran jeung di mana maranéhanana datang ti. Kuring coba kungsi jadi judgmental jeung sok mere urang benefit of ragu. Aku babaturan pohara alus. Kuring sok aya babaturan mah, siap ngadangukeun, méré nasihat sarta mantuan. Plus, kaula anu pangalusna rusiah-panangtu di dunya. Kuring yakin unggal propil nyaéta kawas hiji panutup buku jeung I miharep sangkan mah hiji éndah. Oge, kuring yakin kageulisan hiji wanoja teu aya dina raray mode, tapi bener kageulisan nembongkeun dina jiwa nya. Eta nyaeta miara yén manéhna lovingly mere gairah yén manéhna nempokeun. Anu kami.? Kami firework, I love warna caang, kami teu sieun ka jadi hiji titik caang di abu riungan jeung I teu paduli naon jalma sejen mikir ngeunaan kuring, kuring keur teu nyoba ngingetkeun saha. Hirup pondok teuing ka ngalakukeun nanaon kurang ti hirup ka fullest jeung ngarasakeun unggal menit. Mah plus gedé mah seuri. Kami pisan riang, pisan optimistis.

Kuring ngahargaan jenis jeung jujur jalma, hate lamun si ngampar ka kuring. Kami kabuka jeung urang, jeung kuring nilai komunikasi alus. Kami pohara basajan gadis jeung mah kawas basajan barang. Kuring keur serius jeung jujur jeung karakter romantis, kuring teu ngaraos hiji jalma anu lembut, considerate, jenis jeung palinter. Abdi bogoh hirup jeung ngarasakeun kabagjaan eta méré ka kuring jeung babaturan mah ngomong yén kuring keur gadis anu wijaksana hirup tapi rasional meta. Lamun kami di titik panghandapna hirup mah, kuring sadar yén hirup ngan ngabogaan hiji kasempetan jeung urang kudu cherish kahirupan urang. Kuring ngaharepkeun mah matrimony bakal jadi basajan jeung senang, tapi kami bisa ngabagikeun sagalana jeung pasangan mah komo gila barang lamun kami di real sunda. Kami kabuka pikeun hirup jeung kuring hayang ngarasakeun hirup mah. Kami hiji gampang-bade wanoja pinuh ku gairah jeung kasih sayang. Naha anjeun hayang kuring pikeun ngabagikeun sababaraha sareng anjeun?) Abdi bogoh ka sosialisasi jeung masarakat. Dina waktu nu sarua, kuring keur layeut jeung lembut. Abdi bogoh ka laut jeung istirahat.

I love ker loba

Pas sorangan kulawarga bakal katémbong keur kuring, kuring bakal jadi happiest wanoja dina hiji planet. Naon anu bisa kuring nyebutkeun ngeunaan kuring sorangan? I bakal cinta ka nyebutkeun hal pangalusna tapi meureun kami salah kaprah. Hayu anjeun nangtoskeun ku sorangan wungkul. Ngajarkeun kuring, kuring manggihan, ngajajah kuring. Jeung anjeun bakal meunang kasempetan pikeun jadi happiest manusa di dunya. Kuring boga pisan asih jeung jenis jantung. Kuring nyoba ngalakukeun pangalusna mah sok. Kuring teu kawas ka wadul ngeunaan kahirupan mah, kuring sok nyoba ngalakukeun hal eta leuwih alus. Kuring boga jantung haneut, jeung babaturan mah sok nyaho yén kuring bakal mantuan eta lamun maranehna kudu mah mantuan. Kuring sok percaya dina hal alus. Kuring coba seuri deui. Jeung kuring bener ngarasakeun séjén nyieun urang bagja. Kuring teu nyaho anu resep basajan gadis kawas kuring. Kuring nunda video mah di dieu. Anjeun bakal ningali kumaha basajan kami. Jigana mah ngaraos gadis basajan, rido, tiasa ka sunda jeung jadi dipikacinta. Kami pisan kabuka-dipikiran jalma, Pohara tenang jeung pang bogohna jalma. Kami sok satia, jujur jeung langsung. Kuring kudu jujur jeung batur, ku sorangan, jenis jeung tanggung jawab. Kualitas pangalusna di alam mah nya diri restraint. Kuring sok coba ngarti urang, jeung ngan mangka nyieun conclusions. Kuring coba pikeun nempo ngan alus jeung optimistis ngeunaan kahirupan. hello dear kumaha damang mah kawas beureum jeung pink. Mah kawas lila ngajalankeun dina mobil. Jeung mah kawas jantung murni jalma dina néangan aya. jeung kuring keur nungguan mangsa nu bakal datang pasangan. jeung mah kawas (husus American budak) jeung Tamil budak ogé kuring kawas éta. Mah kawas INGGRIS jeung US. Kami lemes karakter jeung sometime ambek. Abdi bogoh babaturan.an kuring bogoh ka budak leutik.

I love teddy biruang

jeung kuring cinta ka lalajo layeut jeung pilem horor. jeung abdi bogoh maca buku guys I love you Sedengkeun kuring ngahargaan kageulisan dina sagala bentuk kahirupan, abdi leuwih resep ngabogaan kamampuan intelek ngalakonan paguneman jeung jalma kuring nepungan. Hirup anu pendék, kuring solat pikeun my soul mate, mah hirupna companion kami pisan sabar, satia, energetic nona ngora. Kami ti hiji kulawarga gedé jeung kuring teu nyaho kumaha miara jeung kumaha pikeun ngabagikeun. Kami siap méré tapi, tangtu, kuring bakal cinta ka nyokot sarua deui — asih, miara, kahadean, warmness. Kami kacida satia jeung jenis jalma. Mah karakter anu alus. Kami anu fléksibel pisan jeung open ka nu anyar. Kami jalma pisan panasaran ku alam. Mah kawas pikeun diajar hal anyar, pikeun manggihan new horizons jeung saukur ngarasakeun hirup. Meureun anjeun bakal ngagabung kuring. Kami tenang, saimbang jeung di waktu nu sami jalma aktif jeung pohara positif pikiran jeung rasa alus humor. Kuring teu apal yen hirup teu ngan fairytale jeung kembang dina saban jalan, jeung kami henteu neangan pangeran dina kuda bodas. Sedengkeun pikeun kuring mah kawas gaya hirup cageur, kuring teu kawas olahraga jeung handmade dahareun

About