Saudi Arabia nyaéta hiji nagara badag, sandwiched antara Laut Beureum ka kulon jeung Teluk pérsia ka wetan, nu nyokot nepi lolobana Jazirah Arab di Timur Tengah. Diatur ku monarki sapanjang tradisi Islam, nagara miboga richness ngaliwatan kapanggihna minyak jeung gas di s. Saudi ngabogaan populasi ampir tilu puluh juta urang, leuwih ti satengah tina nu sahandapeun dua puluh lima taun heubeul, nu utama basa arab. Islam keur jauh jeung jauh utama agama, lolobana poé dibikeun ka solat jeung usaha nu ditutup tilu atawa opat kali sapoé, nepi ka hiji jam unggal waktu, ku kituna pagawé jeung konsumén bisa ngalakukeun ritual maranéhanana. Dina nutshell hiji — atawa niqab — Saudi awewe nu anca, mikir sapanjang jalur nu geulis hawa-hostesses fitur anu dina onjoy jeung commercials keur Arab Saudi Airlines. Urang kudu tapi inget yen ieu hiji nagara nu, languishing dina officious House of Saud diktator jeung Hukum Syariah, nilik awewe salaku mahluk inferior ka lalaki sarta ku kituna teu laju bikang sex kacida. Hmm — hese jawaban sabab, salaku didadarkeun di luhur, nu bikang ieu mastikeun diatur nagara teu meunang kabebasan ka diri. Nu bisa disada saeutik saeutik kolot tapi éta hiji bagian tina hukum Islam. Hirup di salah sahiji saeutikna bébas tempat di world, Saudi awewe jeung katresna nu dilarang pikeun interaksi jeung lalaki di luar kulawarga saharita maranéhanana. Kanyataan basajan ieu kalawan nyata ngajadikeun eta hésé pisan pikeun urang luar papanggih, hayu sorangan tanggal, hiji ieu pisan menarik ladies. Tapi, komo dina kanyataan ieu kasar, aya akses ka Internet, nu geus kabukti jadi lifesaver a ka nu bikang of Saudi Arabia jeung nyandak poto eta pikeun komunikasi jeung dunya bébas. Sanajan niatna dilawan ku agama fanatik, idin ka ngajalankeun mobil geus saukur taun ieu geus dibikeun ka awewe — a utama narabas dina obsesip curb dina awewe’ hak. Sugan atra hal mikir ngeunaan nyaéta kanyataan yén paling Saudi awewe jeung katresna bakal cinta pikeun ninggalkeun nagara imah maranéhanana sarta pindah ka tempat di mana kabebasan nyaeta alam bagian tina kahirupan. Tapi, jeung larangan ditempatkeun kana eta ngeunaan segregation jeung gerakan, eta pisan masalah ieu bikang kabur nu clutches of kulawarga maranéhanana. Tapi, Saudi Arabia jigana beroperasi dina hiji sistem anu gumantung kana lokasi. Eta oge gumantung kana saha wae nu, saha nu nyaho jeung, paling pasti, saha anjeun jeung.

Sanajan sugan dina privasi hiji imah, pangeusi bisa ngarasakeun gancang atawa dua sagelas anggur jeung occasional botol bir. Tapi pastikeun no hiji di luar bunderan kulawarga anu sadar ieu. Saudi Arabia nyaéta hiji tegalan nagara, di unggal harti kecap. Utamana dipangaruhan ku India, turki jeung asakan Afrika, masakan utama bisa kapanggih dina Saudi Arabia revolve kira-kira daging grilled — domba, mutton atawa hayam — nu biasana dilayanan jeung sangu jeung datar, unleavened roti. Sadaya tatanén geus jadi dibantai nurutkeun Halal adat, jeung daging babi mastikeun dilarang. Ku alatan éta, teu nyangka nu mana wae nu bacon di sasarap waktu. Sanajan mustahil pikeun non-Muslim nganjang Grand Masjid di kota suci Mekah, éta penting pikeun ngarti yén ieu dua kota bentuk jantung jeung jiwa sagala hal Muslim. Memang, Madinah téh imah ka Masjid teh Nabi wherein perenahna astana Muhammad, nu ajaran anu dumasar kana Lima Pilar Islam, jeung nu pengikut geus ngawasa paling Wétan Tengah, Asia, Afrika Kalér, Spanyol jeung bagian gede Perancis ku pertengahan kadalapan-century AD. Jeung sakabeh nu di luhur larangan dina tempat, sugan salah sahiji cara nu paling gampang tina rapat awewe jeung katresna ti Saudi Arabia nyaéta pikeun ngagabung internasional atawa interracial dating service, saperti Internasional Sunda jeung eHarmony, di mana anjeun bisa nepungan urang tunggal ti sadaya bagian dunya anu keur néangan batur kawas ANJEUN. Sanggeus dipilih service anjeun, anjeun kudu asup jeung narima Kawijakan Privasi. Anjeun teras bakal gaduh pikeun nyieun propil dating anjeun, nu kudu di antarana informasi ngeunaan diri sarta ogé méré sababaraha pamanggih nurun jalma nu ditéang. Iraha wae dibikeun moment aya hartina rébuan jalma néangan ngaliwatan propil ieu, sarta ku kituna pohara penting pikeun propil anjeun bisa dijieun ku cara saperti ka nangtung kaluar ti sesa jeung narik perhatian batur. Tapi, teu nulis loba teuing — teu aya anu hayang maca hiji karangan. Sababaraha garis kudu cukup, tapi pastikeun maranéhanana anu pondok jeung catchy, cukup pikeun ngabejaan ka dunya saha anjeun jeung naon nu anjeun hoyongkeun.

Anjeun oge bisa nambah poto, atawa dua

Deui, ieu kudu jadi teu tulus artikel, teu poto-shopped vérsi pahlawan super. Inget, dina poé GEDÉ NEPUNGAN anjeun calon pasangan bakal nyangka nempo jalma nu sarua maranéhanana murag asih jeung lamun maranehna maca loka dating propil

About