Ieu téh hiji Arab jeung Teluk chat jaringan sosial nu warmly ngabagéakeun asing ti unggal nagara di sakuliah dunya.

Urang tujuan pamungkas nyaéta pikeun nyadiakeun platform nu nyambungkeun urang papanggih jeung tanggal, kukituna initiating friendships anyar. Pikeun nyieun hal gampang jeung komo leuwih metot pikeun urang sunda, urang geus dilaksanakeun sababaraha fitur metot.

Kawas: langsung galecok, ngirim talatah sora jeung gambar babagi antara nu datang jeung anggota nu kadaptar

Urang mobile aplikasi nu sadia dina Android jeung IOS sarta bisa dipaké jeung dina jaringan nirkabel jeung dina G ogé.

Tapi, eta ngalaksanakeun maximally dina jaringan nirkabel

Geus diprogram sacara saksama pikeun nyimpen inpo login anjeun sawaktos anjeun coba logging pikeun kahiji kalina. Ku cara ieu, anjeun moal merta kudu tetep ngasupkeun inpo login anjeun unggal waktu anjeun hoyong pikeun ngakses website urang ngaliwatan aplikasi mobile. Anjeun ngan saukur bisa asup ngaliwatan aplikasi mobile ku ngaklik»Chat»tombol login salaku tamu tab atawa asup terus Ngasupkeun, nu bisa kapanggih dina interface utama aplikasi sanggeus launching eta.

Anjeun oge bisa meunangkeun sandi anjeun ngaliwatan metoda ieu, dina kasus anjeun poho eta

About