Tujuan ieu milis ieu pikeun mantuan arab kolot dina milih ngaran keur jabang bayi. Tugas pangpentingna nyaéta mere ngaran ka orok nu bakal jadi kolot biasana ulah. Ngaran bakal jeung Orok ngaliwatan sesa Kahirupan maranéhanana. Inget.

Sababaraha urang nyebutkeun yén ngaran-Ngaran boga pangaruh signifikan dina tumuwuhna orok sacara jeung kapribadian. Loba jalma percaya nu diomongkeun négatif nyieun énergi négatif jeung diomongkeun positif nyieun énergi positip kira-kira eta. Ku cara nyokot Ngaran Anak pikeun taun nu bakal nyieun tret kapribadian maranéhanana nurutkeun Harti pikeun Ngaran nya, naha anjeun aya Indung atawa Bapa Anyar Imut Orok, urang geus dikumpulkeun daptar Modern arab Orok Ngaran jeung Harti anu ditulisna.

Ngaran ieu Modern ogé Unik

Koleksi pangbadagna Islam orok ngaran jeung harti. Lamun anjeun keur reuneuh atawa expecting orok mangka anjeun bisa nyokot ngaran, Panganyarna jeung Popular, Jarang Budak jeung Katresna Ngaran. Islam téh dunya kadua panggedena agama, Pakistan, Bangladesh, Indonesia, Afghanistan, Arab Saudi jeung Iran geus gede populasi Muslim. Ieu ngaran orok daptar nu diayakeun alphabetically. Sababaraha ngaran nu deui jeung anjeun bisa nyieun hiji nickname ti eta tetep pondok. Nick ngaran-ngaran bisa dipaké pikeun shorten ngaran resmi. Kompilasi ieu ngaran jeung harti maranéhanana geus disusun ti sagala rupa sumber, loba ieu nu ditepikeun ku nu datang ku kituna urang teu bisa dilaksanakeun tanggung jawab kaaslian maranéhanana

About