Ieu virtual keyboard dirancang pikeun jalma arabisantes anu teu sorangan hiji keyboard di arab atawa jalma séjén anu hoyong nulis atawa diajar basa arab. Loka web ieu ngidinan anjeun pikeun nulis jeung beurit ku ngaklik dina surat cocog dina keyboard virtual tina loka atawa, gagal nu, nepi ka langsung ngagunakeun tombol dina kibor anjeun nu pakait jeung basa arab karakter nu dipikahoyong. Upami anjeun gaduh nu mana wae nu tips atawa koméntar pikeun mantuan us ngaronjatkeun keyboard ieu, atawa nambahkeun atawa ngarobah hiji hal, mangga ulah ragu menghubungi kami di e-mail disebutkeun di handapeun kaca ieu.

Hatur nuhun

About