Ieu téh hiji arab kibor nu bisa anjeun pake pikeun ngetik di arab lamun teu boga eta dipasang dina komputer anjeun, atawa lamun anjeun teu boga aksara arab (stiker) dina kibor anjeun.

Oge, anjeun bakal bisa édit naon anjeun nulis ku cara nempatkeun pointer beurit di jero kotak téks jeung make eta salaku biasa ka tipe tur edit teks.

Eta bisa jadi dipake keur nulis ngaran atawa kecap leutik pikeun awal siswa di arab, utamana lamun anjeun nyaho kumaha eta geus ditulis

Anjeun bakal mantuan pikeun nulis teks dina basa arab lamun anjeun jauh ti komputer anjeun sorangan arab — contona di Internet cafe di hiji nagara deungeun.

Anjeun bisa ngirim urang hiji talatah dina basa arab ngomong upami anjeun geus kapanggih ieu arab kibor dipake

Urang ngarti basa arab jeung urang bakal jadi delighted ka nu maca kalimat dina basa arab diketik dina urang sorangan arab kibor

About