Sakabéh jawaban anu ditulis ku non-Arab

Lamun man hideung Arab, jawaban anu satuju

Lamun henteu, manéhna geus ka nyadiakeun bukti b-na. Aku an Arab, jeung kuring bakal nyebutkeun ‘leres’. Di Perancis, hubungan antara cahya kulit Afrika Kalér awewe jeung Afrika hideung lalaki pisan ilahar.

Lucuna, hubungan antara awewe hideung

Kuring teu hayang nyarita keur sakabeh Arab tapi di dieu di GCC nagara urang teu boga dating budaya di tempat kahiji. Henteu masalah naha anjeun lokal atawa urang asing.

Eta sacara

About