Urang boga angka nu gede ngarupakeun modern arab katresna’ ngaran pikeun anjeun jeung harti

Ieu téh pikeun alesan ieu nu urang sesepuh diteundeun tekenan gede dina ngajaga alus jeung pikaresepeun orok ngaran

Database urang geus complied ngagunakeun rupa-rupa sumber nu bisa dipercaya, tapi urang teu mawa nu mana wae nu tanggung jawab kaaslian ngaran ieu

About