Oke jadi kuring Muslim Arab gadis jeung kuring maké hijab (sirah sal). Tapi di dieu nyaéta hal, kuring ngan katarik guys Bodas. Masalah utama nyaeta Bodas guys kungsi pendekatan kuring. Kuring nebak éta alatan maranéhanana mikir aku teuing agama atawa kuring ngan lengket nanaon mah. Atawa meureun maranéhanana mikir éta gé jadi teuing pajeulit.

Oke jadi kuring Muslim Arab gadis jeung kuring maké hijab (sirah sal). Tapi di dieu nyaéta hal, kuring ngan katarik guys Bodas. Masalah utama nyaeta Bodas guys kungsi pendekatan kuring. Kuring nebak éta alatan maranéhanana mikir aku teuing agama atawa kuring ngan lengket nanaon mah. Atawa meureun maranéhanana mikir éta gé jadi teuing pajeulit.

Kuring teu nyaho

Arab atuh sok baé dina kuring sarta aya kalana Hideung guys ulah teuing, tapi kami ngan teu fisik katarik eta. Ulah bodas guys sabenerna manggihan Tengah Wétan Afrika Kalér awewe geulis. Lamun kitu, kumaha maranéhanana henteu kungsi datang ngadeukeutan kuring. Kumaha carana abdi tiasa hayu eta nyaho kuring kabetot tanpa keur teuing atra ngeunaan eta? Ogé teu saha boga nu mana wae nu nasehat ngeunaan di mana kuring bisa sabenerna papanggih sababaraha. Ieu mah pamikiran ngeunaan nyoba dating online tapi nu kawas kamari mah resort. Abdi oge geus noticed nu interracial bobogohan nikah téh loba nu leuwih umum di INGGRIS jeung bagian séjén Éropa ti eta anu di Sarikat. Bodas guys aya sigana geus teu aya masalah approaching awewe backgrounds beda. Ieu mah sakadar hiji observasi milik padahal mah bisa jadi salah. Atoh, nu mana wae nu nasehat atawa nu sarupa pangalaman bakal diapresiasi. Hatur nuhun, upami anjeun hoyong guys bodas nu geus keur hiji Muslim, indit ka Bosnia Hérzégovina.

Aya nyatu bodas Muslim guys aya

Anjeun bakal teu boga masalah dina manggihan salaki sabab kalobaannana nu Muslim. Aku Muslim, an Asian jeung kuring manggihan turki lalaki menarik ti ras sejen. Tapi kuring teu paduli ngeunaan mangsa nu bakal datang mah salaki kang ras. Lamun urang geus ti bangsa sarua, kuring gé narima manéhna tanpa complaining. Atoh, alus tuah di manggihan anjeun bakal datang bodas salaki. Kami pisan kana basa arab katresna. Kuring cicing deukeut Dearborn MI jeung nempo pisan. indit ka kuliah mana maranéhanana mayoritas meureun. Kuring bakal nyebutkeun alesan ieu téh hésé sabab urang teu nyaho ti mana ngamimitian. urang teu nyaho lamun éta tiis pikeun pendekatan jeung ngomong nanaon lian ti hal-hal plutonic. ulah arab katresna date atawa boga sex. Kuring bener-bener teu nyaho cukup ngeunaan budaya ngarti. keur kuring, kami kana seni jeung musik. Mah kawas pikeun muka kaluar jeung nyaho kuring bisa nginum alkohol lamun kuring milih jeung kuring haseup ganja teuing, kuring mah moal bohong. hal ieu geulis umum pikeun ngarti yen budaya Arab teu dabble di intoxicants. Kuring teu kaduruk kaluar atawa pecundang a. Kuring diganti ngajar, boga gelar kuliah, ulin musik taman jeung ulah loba hal anu downright fun jeung metot. teu tipe ieu tina kahirupan nyingkronkeun nepi ka hiji arab bikang? Kami cukup panasaran. Kuring teu nyaho ngeunaan sagala Arab, paling sieun Muslim jeung adat maranéhanana. Kuring pribadi teu apal dulur anu nikah Muslim anu pohara nice nya saméméh nikah tapi saterusna dimimitian nyampurkeun nya béda, teu ngidinan nya pikeun muka luar sorangan, ditanya nya pikeun maké jilbab jeung teu ngantep nya di meja jeung lalaki. I nyaho teu sakabeh Arab nu guys bad, tapi loba katresna nu sieun carita kawas ieu. Kuring manggihan loba Wétan Tengah Afrika Kalér awewe geulis. Tapi lolobana katresna ti nu tukang condong boga pisan ketat pisan agama kolot jeung baraya nu nolak hayu putri maranéhanana adina tanggal asli Éropa guys (anu teu Muslim), sanajan maranéhanana hirup di nagara urang. Jeung lamun maranehna bakal ngidinan eta, kuring teu kungsi rencanana dina ngarobah ka Islam, nu sigana jadi sarat. Teuing kasulitan jeung loba teuing béda budaya, jujur. Lamun fed nepi jeung dédéngéan guy anjeun babaturan ngarenghik ngeunaan devoid of pasangan waktu di jeung poé kaluar mangka anjeun pasti kudu ieu nyadiakeun poto eta sareng buku nu Tao of Badass buku writhed ku Yosua Pellicle, hirup instruktur dina planet of roman. Manéhna drew inspirasi ti kahirupan encountering masalah konstan jeung katresna jeung nu teu mibanda strategi ngeunaan kumaha pikeun ngabenerkeun eta tapi, sanggeus ieu teratur gagal pikeun narik katresna, manéhna kapanggih, ieu mah bari manehna teu nyaho ieu nu ditangtoskeun titik pikeun ngalengkepan kaayaan, manéhna manggihan yén manéhna geus teu mikir naon teu ngalakukeun. Eta hésé lamun anjeun geus sadaya katutupan up jeung teuing modest. Lalaki teu katarik bener awewe anu nutupan nepi sadaya waktu. Jeung enya, lalaki teu kawas overly agama urang. Diputerkeun eta aman moal kungsi meunangkeun anjeun gadis. Awewe ngahargaan kayakinan, boldness, jeung persistence.

Nyieun move kahiji

About