My name is Sabrina, kami arab Gadis. Dupi anjeun salaku ngalamun kawas kuring. Kuring hayang manggihan batur, anu bakal pangalusna mah babaturan, anu rido, jenis, miara, batur jeung muka jantung. Kuring ngarasakeun paguneman pikaresepeun, jadi kuring ngaharepkeun pikeun manggihan a communicator alus, aya anu kuring bisa ngabahas nanaon jeung, anu bisa kuring seuri jeung lulucon. Read More»kami jalma tenang jeung jantung alus. Kuring urang sunda.

Éta naha I kami pisan resep gaul, jeung babaturan mah ngahargaan mah mantuan jeung ngurus.

Karakter mah lemes

Kuring geus saperti jarang fitur salaku mellowness, pliability, kasabaran jeung thriftiness. Kami an nyakola jeung hampang jalma. Tapi di katuhu lila mah bisa jadi aktip. Read More»kami rada lucu jeung pikaresepeun gadis, jenis-hearted jeung karunya ka arah jalma séjén. Mah kawas berkomunikasi jeung I mertimbangkeun sorangan salaku friendly jeung resep gaul jalma, nyieun babaturan gampang. Kami jujur jeung dipercaya, positif jeung optimis. Kuring remen papanggih jenis jeung alus man, saha nu hayang ka sunda jeung jadi tercinta. Ieu téh nice lamun manéhna geus. Read More»kami riang, jenis hearted jeung gampang-bade jalma, urang nyebutkeun maranéhanana kawas kuring keur qualities ieu. Kuring bisa lucu jeung serius lamun diperlukeun. Atoh, taya sahijieun kungsi bosen jeung kuring. Nah, kahiji sakabeh kuring hayang ngomong, abdi hoyong jadi jeung jalma anu alus di jero. Kuring mikir dunya jero jeung jantung anu pohara penting dina. Read More»kami adil, adil jeung amal jalma jeung badag jantung jeung jiwa murni. Abdi bogoh ka luar world jeung percaya di manusa sacara kahadean, kuring nyaho yén aya loba jalma gede dina planet urang. Kuring kawas masak, lukisan. Kami pisan riang jeung jenis jalma. Kuring bakal ngagambarkeun sorangan salaku lembut, lemah lembut jeung attentive. Tapi ogé, kami hardworking. Kuring Read More»kami pisan panasaran jenis jalma. Kuring bisa nyieun anjeun yakin yen kami pedantic nona anu diaku pikeun manggihan hal di jéntré. Kuring boga imajinasi alus jeung seukeut pikiran. Kuring bisa pasti nyebutkeun yén kami jalma tina haté. Mah kawas pikeun nyokot bagian dina diskusi, utamana lamun lawan mah metot ka kuring.

Kuring keur néangan

Read More»

About