Anjeun hoyong pikeun nampik entry ieu: mangga nunjukkeun komentar anjeun (goréng panarjamahan harti panulisan entry)

Anjeun bisa ngarengsekeun tarjamahan tina alternatif diusulkeun ku kamus basa perancis-arab ku konsultan husus sejenna kamus dina tarjamahan tina kecap jeung ungkapan

About