Nikah téh ditarima loba norma sosial dunya leuwih, jeung jutaan pasangan lalaki nikah unggal taun. Mandang anak diakuan sacara internasional konotasi positif, eta bisa datang off salaku hiji irritating topik diskusi ka sababaraha urang. Bari tying nu cangreud pilihan dina kalolobaan nagara, eta mindeng dianggap salaku sarat dina leuwih kolot nagara, dunya Arab kaasup. Pikeun awewe Arab, husus, nikah téh hiji fardhu milestone, hiji nu dina loba kasus bisa jadi butuh setting sadaya gol jeung impian kumisan. Nurutkeun UNICEF, hiji kaluar ti lima katresna di MENA wewengkon nu nikah saméméh maranéhanana ngahontal umur. Nikah mangrupa hiji hal anu sacara pressured onto nonoman Arab, utamana awéwé jeung lamun maranehna wani henteu patuh, backlash saharita. Di dieu aya sapuluh alesan naha masarakat tekenan awewe ngora kana nikah, jeung naha saperti mitos geus jadi dadung — jeung gancang. Wanoja ngora dina dirina ‘s masih completing nya atikan atawa launching karir nya. Komo leuwih alus, a young woman in her ‘s masih ngembang jadi hiji jalma bebas ti dirina parental ngajaga. Dimimitian kulawarga saméméh ngalaman hirup jeung sagala kasalahan anjeun halah pikeun nyieun teu kudu jadi ditumpukeun sarat pikeun biruang jadi awal dina dina kahirupan. Wanoja A bisa aman mangsa nu bakal datang nya ngaliwatan kualitas atikan, makmur karir, jeung produktif jeung hubungan. Kudu saha maledog sagala rupa nu jauh pikeun kasempetan hasty damang nikah. Kuring ningali aya kaamanan jeung stabilitas dina kaputusan saperti lamun kuring ménta. Nikah bisa ngagambarkeun hiji jujur sambungan antara dua individu ngaliwatan nu maranéhanana bisa ngabalukarkeun hiji lengkepna jeung hirup happier. Tapi éta ogé bisa ngahasilkeun hiji unproductive jeung destructive hubungan. Ku alatan éta, kuring dicindekkeun yén nikah teu kudu lumangsung alatan éta ‘perlu’ bagian ti daur hirup, tapi sabab eta nu dipikahoyong. Nikah teu boga optimum timing kajadian ieu kudu jadi teu didikte ku hiji bentang waktu. Lamun nanaon, eta kudu dipigawé sadar. Paling awewe kudu saeutikna dua puluh ka tilu puluh menit pikeun nyokot hiji outfit hiji poé nu sacara rata-rata — jam saminggu. You jujur percaya milih pasangan hirup bakal jadi leuwih gampang. Maksudna mah salian ti gawe, meunang atikan ditangtoskeun, anjeun ngajalajah bakat, iinditan dunya, jeung pasamoan anyar urang, naon bisa anjeun kamungkinan ngalakonan gantina lalaki nikah. Hiji bisa heran pikeun umur tanpa manggihan jawaban. Tapi éta teu for everyone jeung sababaraha awewe — percaya atawa teu — teu hayang boga anak, jeung teu kudu jadi shamed for eta. Naon masarakat nyangka anjeun jadi hiji jalma anu kacida dianggap dina sagala nagara Arab, komo lamun maranéhanana pamadegan nu lengkep judgmental jeung invasif of privasi anjeun. Eta sacara sagemblengna logis pikeun jalma mikir abstaining ti nikah pikeun sawatara waktu hartina aya hiji hal nu sacara fisik atawa mental anu salah jeung anjeun. Naon nu sejenna kira-kira anjeun mikir weighs leuwih ti hiji kaputusan nu bakal bentukna sesa hirup anjeun, katuhu. SALAH. A mayoritas Arab kolot geus di pikiran nu a awéwé ngora téh ahirna aman jeung sora sakali manéhna ngabogaan salaki. Maranehna kurang fearful ngeunaan uncertainties manéhna bisa nyanghareupan saterusna dina kahirupan. Kumaha sejenna bakal a ‘rapuh’ wanoja aman mangsa nu bakal datang nya lian ti dina asih leungeun tina man manéhna bieu weruh. Hint: Keur percaya diri, independent finansial, ogé dikurilingan, jeung nyakola. Ieu ngan sababaraha saran. Harti sampurna salaki di loba nagara Arab biasana hartina hiji lalaki jeung hiji pakasaban stabil, hiji imah pikeun dirina, jeung mobil. Teu saha nu nyebut jenis-hearted, miara, asih, jeung selfless. No. Rupa, kuring gé ngan manggihan sorangan hiji jelema beunghar nu bisa meuli kuring sagala hormat sarta perhatian mah kudu. Dina kurang mawa hinaan, leuwih serius catetan, hayu urang waktu luhur urang eureun ngerakeun diri urang sorangan jeung saperti kolot notions jeung mekar baheula kawajiban nu teu nunda hak awewe kahiji

About