Saprak unneufsix, jumlah single di Perancis geus teu ceased ka nambahan

Rupa speaker, atawa nu guys dina tights geus rengse, lila hirup gadis daya

(Leah, dua-dua taun) Najan konsép saeutik castrating (hayu urang teu mince kecap), konsep loka adopts a guy bener asli jeung senang. Prinsip pikeun ngajalankeun charms pikeun katresna jeung harepan nu maranéhanana satuju pikeun ngobrol jeung urang, bener nyimpen tangtangan jeung bungbu pikeun hubungan, tapi maya. Diusahakeun mah jadi skeptis di mimiti, éta kumaha kuring papanggih Mylène genep bulan ka tukang sarta saprak eta nyaeta kabagjaan. (John, tilu, dua taun) Sanggeus break-up nyeri, kuring hayang nyokot waktu pikeun manggihan jalma anyar jeung dibere nyaho lemes. Hatur nuhun ka’adopts bodo, kuring manggihan katresna gede jeung saha kuring bisa méakkeun soré ngabahas jeung mercayakeun kuring jeung. Lamun kuring geus teu acan kapanggih cinta hirup mah, kuring di mana wae kasus miboga geulis friendships. (Nicolas, tilu-genep taun) kuring keur wanoja tenang, elegan kajujuran pikeun nyaho kumaha hirup menawan budaya kabagjaan, generosity jeung jenis. Mah bakat kami bisa cinta jeung kami pisan sabar jeung kuring impian tina hiji manusa idéal pikeun hiji hubungan atawa bobogohan sunda rapat atawa proyék.

Mah flaws anjeun bisa nempo kuring keur rada romantis

Loka ieu teu diurus ku hiji tim badag, saprak urang ngan dua single nu pengikut tina loka chat arab, jeung pasamoan babagi pangalaman urang nu matuh. Urang boga pangaweruh nu tangtu nu pasamoan jeung chat arab, sakumaha nu ayeuna urang latihan loka ieu saprak mayoritas urang.

Maca TOS

About